maandag 4 mei 2009

Pre-Natale Zonsverduisteringen en commentaar

Pre-Natale ( Voorgeboortelijke )Verduisteringen zoals uitgelegd door McCoy en Spiller
In deel II van hun boek Spirituele Astrologie, Karen McCoy en Jan Spiller zetten uit een hun aanpak van de prenatale verduisteringen als "de sleutel tot leven pad en de bestemming." Dat Willis uitlegt en comentaar op geeft.

vertaalt door janny-
McCoy richt zich tot de lezer voor een pre-natale verduisteringen uitleg als volgt:
-
"De zonsverduistering vertegenwoordigt de aspecten van het collectieve hoger bewustzijn dat u moet aanbieden aan uw medemensen. Het teken en huis van de zonsverduistering zal u vertellen op welke gebied van uw leven en in welke toestand van meningsuiting de mogelijkheden zijn die het meest toegankelijk zijn voor u . Het maansverduistering patroon zal u laten zien wat nodig is om de groei van uw ziel te bevorderen, en het huis en teken zal laten zien hoe en waar deze lessen het beste kan worden aangeleerd.
Het is op deze punten dat de groei wordt gestimuleerd en wordt gebouwd.
-
Het niveau van bewustzijn van de ziel is bij het invoeren van dit plan bepalend of hij zal proberen de lessen van de maansverduistering te begrijpen met mededogen en begrip of met wrok. "(P. 164).
-
Pre-Natale zonsverduistering (PNSE)
-
Spiller en McCoy weiden eerst uit over de prenatale zonsverduistering:
"Het teken van de zonsverduistering toont een universele bestemming. ... De zonsverduisterings energie is wat je hier te verduidelijken hebt voor het collectieve geheel. Wanneer je zonsverduistering is betrokken, dan moet je delen net zoals u hebt beloofd in uw verbond met het heelal.
-
Uw enige keuze ligt in de vraag of het delen van uw geschenk in een positieve of negatieve zin is. U kunt in uw leven gewillig dit geschenk delen met uw medemensen, of u kan de les leren door dergelijke negatieve eigenschappen te verspreiden, die de mensen om u heen leren, niet te doen wat u doet vanuit uw gedrag en persoonlijkheid.
-
Als u ervoor kiest om lessen te geven op een negatieve wijze, zorgt u ervoor dat er een onevenwichtheid is in uw leven dat ervoor zorgt dat uw eigen lessen worden geleerd met meer moeite dan nodig is.
-
U had beloofd dat u de energie van de zonsverduistering zou delen om het recht te bekomen om op deze plaats, de lessen te trekken vertegenwoordigd door uw maansverduistering. "(P. 168)
"Het teken van uw [prenatale] zonsverduistering bepaalt wat uw verantwoordelijkheid is in, het collectieve geheel, en dat u de energie zou gebruiken om te delen met uw medemensen. Het is een geschenk dat het universum je gaf, zodat je de les kon leren aan anderen ... " (pg. 169).
-
-
Pre-Natale maansverduistering (PNLE)
-
Wat betreft de pre-natale maansverduistering, schrijven Spiller en McCoy :
-
"De maansverduistering is wat je nodig hebt voor je eigen groei patroon: wat u moet komen leren, waar u zich pijn doet, waar uw behoefte ligt voor voltooiing. En als u meester bent over deze les, de hele planeet leert hem, en een deel van het universele evenwicht wordt bereikt .... Het teken van uw maansverduistering geeft kwaliteiten aan die u nodig hebt om voor persoonlijke balans te zorgen, en de lessen die je gekozen hebt om te leren in dit leven. " (pg. 168-169)
-
Spiller geeft verdere toelichting over 3 niveaus van meningsuiting in beide prenatale verduisteringen:
-
"Onbewuste meningsuitingen ... u gaat mee op de getijden van de groei en kiest niet om te integreren in uw lessen ... stroomopwaarts zwemmen ... u haalt uzelf uit de natuurlijke stroom.
-
"Bewuste meningsuiting ... bewuste benadering van het leven, luisteren naar je innerlijke stem en volg de stroom van het leven, op zoek naar uw lessen op een zachte manier. Door zich bewust te worden komt groei gemakkelijker.
-
"Doorzichtige meningsuitingen ... als u hebt gekozen om het ego te overtreffen en de functie opneemt die op een manier aan het hoogste doel beantwoordt. Persoonlijke groei en volwassenheid leiden tot een gevoel van meer gemak in het leven" (p. 169-170).
-
Willis commentaar op McCoy en Spiller
-
Spiller en McCoy maken aanspraak op het feit met betrekking tot de pre-natale zonne-en maansverduisteringen,dat het enkele van de grootste en meest inclusieve vorderingen zijn dat kan worden gemaakt op het gebied van de astrologie.
-
Voor sommigen zijn de vorderingen gewoon te grandioos om serieus overwogen te worden voor hun eigen onderzoeken.
-
Liever dan te onderzoeken en op te schrijven in prioriteit, zeg ik; dat de beweringen van Spiller en McCoy nauw onderzoek verdienen en experimenten om te zien of alle, enkele of geen van de vorderingen redelijkerwijs en praktisch zijn om te omvatten.
We moeten bekijken, niet alleen of de vraag en de beweringen waar zijn, ten minste enkele van de keren, maar of ze ook duidelijk betrekking hebben op het levensverhaal; ook op de vraag of astrologen competent zijn in het voorspellen op basis van deze onderzoeken, en nog verder of astrologen gebruik willen maken van een of van alles wat Spiller en McCoy doorgeven als de specifieke interpretaties.
-
Dan is er de kwestie van hoe veel gewicht er aan te geven, aan een zonsverduisterings interpretatie met betrekking tot de rest van de horoscoop en het leven, vooral in de voorspelling van een jonge volwassene die net begint in het leven.
-
Echter, sinds ik alleen kan spreken voor mezelf, zal ik de smalle werkingssfeer van voorspellende astrologie zetten op niveau één , en laat de anderen hun eigen onderzoeken doen zoals gebruikelijk.
Na het bekijken van de Spiller en McCoy tekst, inbegrepen zonne-en maansverduisterings schetsen in de tekens, en de behandeling van een aantal geboorte horoscopen en het leven van personen die ik goed ken, kan ik de volgende conclusies trekken:
-
De nadruk op onderwijs betreffende de prenatale zonsverduistering (PNSE) en het leren over de prenatale maansverduistering (PNLE) is een nette theorie, en psychologisch dwingend voor studenten in het leven, maar ik vind het simplistisch dat de theorie niet altijd geschikt is voor de interpretatieve taak en individueel bij de hand moet gehouden worden.
-
Het kan worden afgestemd op sommige mensen, en zou kunnen ingezet worden indien van toepassing.
-
Ik zou die theorie niet willen gebruiken als een formule, zelfs als de theorie verder gekwalificeerd werd als intuïtief.
-
Ik zou zeggen, of beter gezegd, dat de PNSE door teken en huis vaak een belangrijke aanwijzing is, BETREFFENDE het leven van een persoonsoonlijk DOEL, dat op zijn beurt moeten worden gezien in de bredere context van het leven en de horoscoop.
-
Het is een feit, dat niet alle astrologische aanwijzingen op levensdoeleinden te vinden zijn in de verduisteringen, maar het kan ook elders worden gevonden in de horoscoop.
-
Mijn voorkeur in interpretatie zou zijn, voor de eenvoud van focus of thema, dat het "een klankbord van de levenstoets is "dat zich natuurlijk zal ontvouwen in zijn eigen vorm en detail als de persoon door het leven gaat.
De esoterische onderlegging van mijn bovenstaande interpretatie van de PNSE is dat de transiterende zonsverduistering boeiend is, maar ook bedreigend voor mensen in het algemeen, als het een onduidelijkheid betreft over een normale reden en tot een zekere graad. Vandaar langs komen de kinderen van die tijd, en zij zullen de helden zijn van die dag.
-
Kinderen zijn helden, van zodra ze zijn geboren, als hun aanwezigheid in de wereld de dingen verandert. Hun heilige onschuld en kwetsbaarheid veranderen dingen.
-
Hun spirituele / ziel aanwezigheid verandert dingen, niet alleen in het gezin, maar ook in de wereld.
-
Als deze kinderen naar volwassenheid groeien, en meer van hun doel beginnen te manifesteren in een vorm, toont het zichzelf in een veelheid van manieren, dat zich blijft ontvouwen en het laten zich zien in de loop van een mensenleven.
-
Dit is één van de manieren dat God / Spirit tussen komt en zich verzoent met de wereld, en in de periode van zijn aanwezigheid, bewustzijn en doelbewust (Dharma) van elke nieuwe golf van kinderen die hun bijzondere bijdrage bieden als ze door het leven gaan.
Hoewel er een neerwaarts risico's is of een ongewenste uitdrukking van een PNSE, zou ik liever alleen "er een goede notitie van nemen" en mij oriënteren op de persoon en het onder de aandacht brengen van het positieve.
-
Ik heb niet de zorg voor Spiller en McCoys interpretaties van de pre-natale zonsverduisteringen door de tekens zoals beschreven in het boek.
-
Ik wil mijn eigen interpretaties op een PNSE maken.
-
In het lezen van Spiller en McCoys prenatale maansverduistering (PNLE) interpretaties, was mijn gevoel dat er niets specifieks is voor het individu in deze teken interpretaties.
-
Integendeel, mijn gevoel was dat iedereen ALLE constructieve kwaliteiten nodig heeft van alle 12 tekens zoals geschreven staat in Spiller en McCoy's maansverduisterings tekst, om te worden beschouwd als een levensvatbare VOLWASSENE.
-
Met "levensvatbare volwassenen" verwijs ik naar de aard van de persoon die u wilt inhuren, trouwen, wil voor een vriend, leraar, baas, mentor, buurman, consultant, of diegene die u liever hebt voor elk doel in je leven.
-
En als een persoon niet over deze kwaliteiten beschikt, dan zouden zij dus als onbetrouwbaar worden beschouwd, en zelfs gevaarlijk, niet iemand die je graag zou hebben bij u in de buurt, of zelfs zou worden gezien als een mogelijkheid voor je toekomst.
-
Geen kwaliteiten aangehaald in Spiller en McCoys PNLE teken tekst kan echt worden weggelaten uit een fundamentele ontwikkeling.
-
Ik zie elementen uit alle 12 tekenen dat zelfs de slimste en meest individuele zorgtaken kunnen worden uitgedaagd om te leren in het leven.
-
Samenvatting van Willis Interpretatie van Pre-Natal Verduisteringen
-
Pre-natale Zonne Eclipsen (PNSE): kunnen een belangrijke aanwijzing zijn voor het levensdoel, en moet intuïtief worden geïnterpreteerd in de grotere context van de individuele leven en de horoscoop.
Pre-natale Maan Eclipsen (PNLE): droom, verlangen naar het leven, ervaring en voldoening, vooral op het niveau van het bestaan, soms ook in de vorm.
-

Geen opmerkingen: