zondag 11 oktober 2009

Dubbele Tekens Astrologie

Dubbele Tekens

-
-
-
-
-B.v. het eerste Ramhuis gedubbeld Weegschaalhuis hebben elk twee huizen waarvan de tekens onderschept zijn.
-
-
-
-
-
www.bobmarks.com
vertaald door janny
---------------------------------------------------------
Dubbele Tekens
---------------------------------
Er zijn twaalf tekens en twaalf huizen. Als een horoscoop twee "onderschepte tekens" heeft (tekens die niet aan het begin van een huis verschijnen) dan zullen twee andere tekens, om hun hun plicht te doen, dubbel moeten werken om op een cusp te staan (begin) van twee huizen. Deze twee tekens nemen een toegenomen belangrijkheid aan, omdat zij extra grondgebied beslaan, en van invloed zijn op meer gebieden van je leven. De onderschepte tekens laten zien waar de plaatsen zijn waar we de meeste problemen hebben. Dubbele tekens tonen de afdelingen waar we sterker staan en dingen gemakkelijker komen. In feite, dubbele tekens tonen ons enkele van de manieren waarop we informatie kunnen krijgen rond de problemen veroorzaakt door onze onderschepte tekens.


-----------------------------------------------


Ram en Weegschaal gedubbeld: Het nemen van onmiddelijke maatregelen zal meer natuurlijk overkomen, vooral in de gebieden die het leven beheersen door de huizen die Ram op een cusp hebben staan. Natuurlijk moet je de locatie en de conditie van Mars in de horoscoop controleren, voor het tegendeel van deze indicatie's. Aan de andere kant van de kaart, zal Weegschaal op twee huizen staan. In deze diensten zal het vermogen om te socialiseren en samen te werken als prominent worden beschouwd.


-----------------------------------------------
Stier en Schorpioen gedubbeld: Stabiliteit, hardnekkigheid, uitvoerbaarheid, en de opeenhoping van middelen en waarden de uitweg zijn uit de problemen aangegeven door uw onderschepte tekens . Dit geldt vooral in de dingen geregeld door de huizen die Stier op een cusp hebben staan. De tegenovergestelde huizen hebben Schorpioen op een cusp staan, en dat is waar u macht hebt, waar u kunt invloed kunt uitoefenen op de waarden van de mensen om je heen. De huizen die Schorpioen op een cusp hebben staan zien ook waar en hoe u kunt regenereren zelfs wanneer u zich uitgeput voelt. Zorg ervoor dat u de locatie van Venus en Pluto (Mars ook nakijken, het is de secundaire heerser van Schorpioen) om verdere informatie te krijgen (en te zien of er geen tegengestelde aanwijzingen zijn).


-------------------------------------------------------
Tweelingen en Boogschutter gedubbeld: Communicatie en reizen zijn uw weg uit de problemen veroorzaakt door uw onderschept tekens . Mijn eigen horoscoop is een daarvan een goed voorbeeld. Ik heb een onderschepte Ram, wat betekent dat ik de neiging heb om voor een lange tijd te dagdromen tijd voor ik actie onderneem, en dan duik ik erin zoals het lijkt dat ik er nog nooit over nagedacht heb. Met dubbele Tweelingen en Boogschutters , is de uitweg om te lezen, te studeren, en bespreek de voorgestelde actiemiddelen eerst (en dan proberen om iemand anders om te praten in het nemen van de actie voor u!). Vergeet niet de aspecten te controleren en het huis en tekenpositie van Mercurius en Jupiter voor meer informatie over deze zaken, en om te zien of er geen tegengestelde aanwijzingen zijn.


--------------------------------------------------------
Kreeft en Steenbok gedubbeld: Kreeft laat zien waar we behoefte hebben aan een gevoel van veiligheid; de noodzaak om "zich thuis te voelen." Steenbok, daarentegen, toont het levens gebied waar we moeten organiseren en bouwen, waar we efficiënt kunnen zijn.


-------------------------------------------------------
Leeuw en Waterman gedubbeld: De huizen met Leeuw op de cusp toen aan waar we kunnen "op het podium" staan. De huizen met Waterman op een cusp, staan daar waar we kunnen laten zien hoe we het podium vernietigen en vervangen door een bizar nieuw model.


----------------------------------------------------------
Maagd en Vissen gedubbeld: De huizen met Maagd op de cusp zijn gebieden waar we de neiging hebben om ofwel ons bezig te houden of waar we extra kritisch worden. De huizen met Vissen op de cusp laten zien waar men gebruik kan maken van onze verbeelding, instincten, en sympathie.


------------------------------------------------------
Eerste en Tweede Huizen, zevende en achtste Huizen: Uw bezittingen en gevoel van eigenwaarde zijn afhankelijk van wie je bent. Een perfect voorbeeld is Prins Charles, erfgenaam van de Britse troon. Een ander voorbeeld zou George W. Bush zijn. Aan de andere kant van de horoscoop, de partner (7de huis) zou meestal beschouwd worden als een kapitaalkrachtige (8th huis).


---------------------------------------------------------
Tweede en derde Huizen, achtste en negende Huizen: Je kunt niet blijven zitten op uw waarden (2de huis). Ze moeten worden meegedeeld (3de huis). Aan de andere kant, de waarden van de groepen waartoe u behoort moeten ook worden onderwezen (9de huis). Ross Perot laat dit duidelijk zien. Tijdens de presidentiële campagne van 1992, boekte hij een half uur zendtijd op televisie en gebruikte het om de economie te onderwijzen aan de kiezers.


---------------------------------------------------------
Derde en vierde Huizen, negende en tiende Huizen: Hij is een perfecte combinatie voor een leraar, schrijver, of adviseur. De beroemde astroloog en fantastische Bob Marks (He, Dat ben ik !);-) heeft deze in zijn horoscoop.


---------------------------------------------------------
Vierde en Vijfde Huizen, tiende en elfde Huizen: Carrière (10de huis) is verbonden met het omgaan met groepen mensen. De mensen zijn het belangrijkste hier. Carrière is minder beduidend. Clara Barton, Stichter van het Rode Kruis, had deze combinatie.


-------------------------------------------------------
Vijfde en zesde Huizen, elfde en twaalfde Huizen: Met het huis van liefde en creativiteit (5de) samen met uw huis van het werk (6de), moet u een werk hebben dat je kunt liefhebben of via hetwelke je creativiteit kan uiten.


------------------------------------------------------
Zesde en zevende Huizen, Twaalfde en eerste huizen: Met de huizen van het werk en het huwelijk verbonden kan je getrouwd zijn met je werk, of je kunt werken met je huwelijkspartner. Het 12de huis gaat over alles wat verborgen en mysterieus is, dus het is geen verrassing te ontdekken dat illusionist David Copperfield hetzelfde teken heeft op beide zijn 12de en 1st huis.

Geen opmerkingen: