woensdag 6 mei 2009

Zon/Maanverduisteringen in de Huizen Astrologie

van lunarliving.org. vertaald door janny
Zon in Huis/Maan in Huis
-
-
-
-
-
Zon/Maan Eclipse Activiteit mogelijkheden

-

Een / Zeven

-
U bent in een positie om te kiezen voor het resultaat, vooral in een relatie situatie - houd een partner; zoek een nieuwe partner; of verlaat een partner. Juridische zaken kunnen ook aan de orde zijn.

Dit is een prima tijd voor een oplossing in uw voordeel, zelfs als je niet uiteindelijk de rechtszaak wint. Vijanden laten u vallen op dit punt, als u ze het laat weten. Vrede is bij de hand met deze transit, indien u ze verkiest.

-
Twee / Acht

-
Een uitstekende periode voor zaken waarbij materiële goederen betrokken zijn. Het lijkt een transformatieve periode wat betreft seks, dood, en / of belastingen. Seks betekent niet noodzakelijk "de sex", maar zou kunnen leiden tot seksuele organen of een bewustzijn van een seksueel concept. Dood ook betekent niet noodzakelijk "letterlijk dood", maar zou kunnen leiden tot de dood van een achterhaald idee of situatie, zodat je opnieuw kan beginnen. Belastingen, aan de andere kant: betekenen belastingen en fiscale schulden. Geen pseudoniem voor deze materie.

-
Drie / Negen

-
Nieuw cultureel bewustzijn (of verschillen) zonder dat u daarbij uw buurt moet verlaten. Of, in het alternatieve, een lange afstands reis in een zeer korte tijds periode. Beide mogelijkheden zijn mogelijk met het derde en het negende huis. Religie, spirituele filosofieën, of het onderwijs zijn ook mogelijkheden. Met behulp van het onderwijs als een voorbeeld, is dit waarschijnlijk een tijd om het laten gaan van een aantal verplichtingen op het werk, zodat u kunt terugkeren naar school of, subsidiair, een tijd om te eindigen met het onderwijs is een terugkeer naar het werk van kracht.

-
Vier / Tien

-
Een ontwaken van het gezin voor de publieke opinie als gevolg van een loopbaan is een mogelijkheid. Een en ander zou kunnen leiden tot een nieuw gevoel van familiale macht of autoriteit binnen een familiesituatie die niet bestond in het verleden. De nadruk ligt op gezin en carrière prioriteiten. Het huis in de vorm van onroerend goed kan ook het probleem zijn dat uw aandacht vraagt.

-
Vijf / Elf

-
Er kan een emotionele noodzaak zijn om toe te treden tot een organisatie als een middel om te voldoen aan het gevoel van "erbij te horen." Dit is vaak een moment waarop we opkomen voor een leidinggevende functie binnen de organisaties waar we al toebehoren. Een andere mogelijke focus zijn kinderen of het plezier van uw creatieve kant. Het is niet ongewoon voor het individu om te ontdekken dat hij / zij snel ouders gaan worden rond de tijd van een maansverduistering in het 5de of 11de huis.

-
Zes / Twaalf

-
Er is een kans op een emotionele behoefte om naar binnen te kijken voor een periode om te luisteren naar de innerlijke berichten. Anderen kunnen zich ook tot u keren in een poging om gehoord te worden als zij het gevoel hebben dat uw vermogen er is om echt inzicht te krijgen in hun huidige situatie. Dit is een periode van verhoogd invoelingsvermogen. Verg niet teveel van uzelf in een poging om anderen te helpen met het oplossen van hun problemen, omdat zij uw probleem geworden is. Het is een tijd waarin we geduld nodig hebben om te luisteren naar ons lichaam, en naar de fysieke en emotionele behoeften. Vergeet niet te wandelen, krijg genoeg frisse lucht, eet, met je gezondheid in het achterhoofd en zorg voor voldoende rust.

-
Zeven / Een

-
De maansverduistering in het eerste huis kan een periode zijn waar je vrijwel je emoties op je mouw draagt. U kan het gevoel niet bevatten of uw emoties beperken. Iedereen en hun buurman zal waarschijnlijk precies weten hoe u zich voelt. U hebt niet het gevoel dat u veel controle hebt binnen de relatie. De gebeurtenissen kunnen zich zo snel bewegen dat de situatie met uw partner "gezegd en gedaan is" voordat u zelfs een kans krijgt om uitzoeken wat u echt wilt.

-
Acht /Twee

-
Ontdekking van een behoefte om iets van iemand anders. Een gevoel van eigenwaarde, en zekerheid kan aangewezen als een probleem met deze Eclipse. Waarden, gebaseerd op zelfwaarde en hoe dat betrekking heeft op anderen als het meest elementaire niveau kan een probleem worden. Uw code van ethiek - de regels die gelden voor uw gevoel van goed en fout - kan worden betwijfeld of gevalideerd worden door anderen.

-
Negen / Drie

-
Onderwijs en geloof zijn soms op gespannen voet met deze Eclipse. Men zou kunnen zeggen dat dit de Eclipse is van de wijsheid en kennis om te geven en te ontvangen. Grootouders en kleinkinderen krijgen de neiging om iets te leren van elkaar. Een broer of buurman kan ook een emotionele trek hebben. Dit kan een tijd zijn van het leren van het belang van de basis-en het hoger onderwijs, ongeacht of dat dan betekent eigenlijk naar school gaan of afstuderen van school of met leermoeilijkheden beginnen te studeren aan die school.

-
Tien / Vier

-
Er kan een verandering van woonplaats zijn als het gevolg van uw werk. Het kan duiden op een vorm van pensioen uit uw werk of een noodzaak / wens om meer tijd thuis door te brengen. Een gemeenschappelijk thema is de emotionele behoefte om uw huis te herinrichten of reconstructie van het "huis" of het ideale huis te creeëren. Kan ook leiden tot een nieuw bewustzijn van de afweging van je tijd tussen thuis en loopbaan in de meest productieve wijze zonder het één voor de ander te moeten opgeven. Kindertijd herinneringen zijn vaak de onderliggende emotionele basis voor verandering of conflict.

-
Elf / Vijf

-
Hoewel er de mogelijkheid is dat je misschien meer betrokken bent bij maatschappelijke organisaties met deze Eclipse, is het meer waarschijnlijk dat u het alleen doet, als er extra tijd voor u beschikbaar is. Veel waarschijnlijker is, dat u eerst kijkt voor de emotionele genoegens van de creatieve projecten of eerst overweegt of het wel de moeite is voor het nemen van een risico. Liefde kan open bloeien of een nieuwe baby ligt juist om de hoek. Als u kinderen hebt, kan het zijn dat ze in een midden stadium zitten en u meer nodig hebben, of dat u dat gevoel van verscheurd zijn krijgt, omdat zij zo snel opgroeien. Hoewel dit misschien een "gelukkige" periode is voor u, glijdt niet af naar de kansspelensector die uiteindelijk al uw plezier in het spel zal afnemen.

-
Twaalf / Zes

-
De Zon in de 12ste huis kan wijzen op een moment van zelf-bewustzijn over beperkingen. De gezondheid kan het onderwerp zijn waar we ons op richten, maar het uiteindelijke resultaat is doorgaans positief. Het kan aanvoelen als een bevrijding uit de ketens die u vast bonden. Een nieuwe uitgang of een nieuw perspectief is te zien aan de horizon. Het kan u in staat stellen in het vinden van een nieuwe manier, om anderen te helpen.
-

Prenatale Zonsverduistering AstrologieGeschreven door Onbekend- 21 januari 2004 vertaald door janny

Wat is een prenatale zonsverduistering?
-
Een prenatale zonsverduistering is de laatste eclips van de zon die heeft plaatsgevonden vóór de geboorte.
Het wordt door de karmische astrologen zoals de overleden Rose Lineman de primaire significator van het karmische pad van het individu genoemd, met vermelding van alle vroegere levenskarma's (schulden en activa ook) dat relevant is voor de huidige levensduur; het soort relaties en onbegrijpelijk situaties die in de huidige incarnatie vereist is voor karmische vooruitgang; de middelen voor het oplossen van karmische problemen; een pad naar spiritueel begrip; en bepaalde facetten van evolutionaire vooruitgang.
Niet-gelovigen in reïncarnatie en karma vinden de theorieën in dit artikel te vaag.
Ze zijn hier toch voor informatieve doeleinden.
-
Verduisteringen vertonen zich in groepen tussen vier en zes, verdeeld over ongeveer een jaar.
Elke groep staat bekend als behorend tot een bepaalde Saros serie, een volledige cyclus van negentien die terugkeert eens per ongeveer 18 jaar. Verduisteringen vinden altijd plaats op de maans knopen, omdat ze onstaan waar de baan van de Maan, de Aarde kruist, de ecliptica doorsnijden, of op het vlak waarop de Aarde om de Zon draait, waardoor een noodzakelijke voorwaarde van geometrische aanpassing voor een Zonsverduistering optreed.
-
Elke Saros reeks manifesteert als ten minste twee Noord-Node verduisteringen, gemerkt als N in de Prenatale Zonsverduistering tabel, en ten minste twee Zuid-Node verduisteringen, gemerkt als S.
-
Het vinden van de prenatale zonsverduistering
-
Gebruik de bijgevoegde tabel voor geboortes tussen 1940 en 1999.
-
De laatste Zonsverduistering in de onderstaande tabel is begonnen voor het moment van uw geboorte en dat is uw prenatale zonsverduistering (PE).
-
De begeleidende maansverduistering (en) (LE), zoals hieronder gedefinieerd, zijn geldig ongeacht of ze plaatsvinden vóór of na de geboorte.
-
Prenatale zonsverduistering interpretatie
-
In de geboortehorsocoop interpretatie, is de prenatale zonsverduistering (gemarkeerd PE in een teken) samen met de eerste zonsverduistering van haar serie (gemarkeerd IE), zoals weergegeven in onderstaande tabel, en met alle maansverduisteringen die zich op een paar weken voor of na de prenatale zonsverduistering bevinden (er is altijd minstens een en soms twee), en die steeds op de tegenovergestelde maansknoop staan van de prenatale zonsverduistering, en bekend staat als de begeleidende maansverduistering (gemarkeerd LE).
-
Ook van belang is de belangrijkste planeet, zoals hieronder uiteengezet.
-
De PE is uitgelegd in de geboortehoroscoop met verwijzing naar haar teken en huis plaatsing, en aspecten, met gebruikmaking van dezelfde orbs, gebruikt voor elke planeet wat het soort aspect betreft.
-
Het teken geeft de plaatsing aan van de gemeenschappelijke belangen en de oorzaken van de PE-generatie, en de gave van het bewustzijn dat die generatie verantwoordelijk is voor het delen met het collectieve. Maar op persoonlijk vlak wordt het nog sterker uitgedrukt wanneer er sprake is van een hoekhuis of een sterke planeet of meerdere planeten in hetzelfde teken, en de positieve en negatieve teken mogelijkheden die zal worden uitgebracht door de harmonieuze en onharmonieuze aspecten van de PE in de figuur. [De woonplaats van de heersers, decanaten en dwad tekens, en de kleur van het teken zal van invloed zijn.] Het teken-element toont kenmerken van de persoonlijkheid die onvoldoende ontwikkeld zijn (of misbruikt) in vorige incarnaties, en dus persoonlijke aandacht nodig hebben in het huidige leven, en wijst er ook op een passende manier voor het oplossen van karmische problemen, maar dit zal moeten worden aangepast als het conflicten geeft met de algemene elementaire balans van de horoscoop. -
Haar huis plaatsing beschrijft de activiteiten en relaties die lesgeven in karmische lessen, produceren karmische vooruitgang, en kan worden gebruikt om karmische situaties uit te werken en bij het oplossen van karmische schulden.
-
Zijn aspecten zijn gelinkt aan de algemene mogelijkheden van de PE, zoals aangegeven door het teken en huisplaatsing voor problemen (weergegeven door onharmonieuze aspecten) en resoluties (weergegeven door harmonische aspecten), rekening houdend met de algemene aard en de plaatsing van elke geaspecteerde planeet.
-
Harmonieuze aspecten fungeren als kanalen voor spirituele groei, terwijl onharmonische dat verhinderen, dit vereist een krachtinspanning om het werk voor deze blokkade te overkomen.
In karmische astrologie, quincunxes ( 150° ) wordt geacht om gekwalificeerd te zijn als belangrijke aspect, en zijn bijzondere betekenis als aanwijzer om te verhinderen dat karmische fouten herhaalt worden, de oplossing van deze hellingsgraad vereist individuele inspanning.
De dispositor van de PE (de almuten van haar teken en de graad plaatsing) werpt verder licht, door het teken en de huispositie in de horoscoop, staan de karmische situaties die men kennelijk in het leven tegen komt.
Wanneer twee prenatale zonsverduisteringen zijn opgetreden sinds de laatste maansverduistering vóór de geboorte, het individu (en zijn / haar PE generatie) heeft de verantwoordelijkheid om twee lessen met de mensheid te delen.
In de voorspellende astrologie, aspecten gemaakt door transits of progressieve planeten die de voorgeboortelijke PE activeren, neemt de PE, rekening houdend met het soort aspect, evenals de algemene aard en de plaatsing, de natuur over van de aspecterende planeet. Conjuncties en onharmonieuze aspecten, transits en progressie's zetten de reactie-gebeurtenissen in werking, terwijl harmonieuze aspecten voorwaarden produceren of omstandigheden die de individuele steun geven om karmische blokkades te overwinnen.
In synastry, aspecten van de prenatale verduistering van een persoon naar de geboorteplaneten van de andere wijzen op bepaalde karmische functies in de relatie.
-
Vormen van prenatale zonsverduistering
-
Totale zonsverduisteringen laten een nood zien aan initiatief en hard werk om de bruikbaarheid en mogelijkheden van de PE te laten zien. Ringvormige zonsverduisteringen brengen een aangeboren bewustzijn dat helpt bij de realisatie van het maken van de meeste karmische voordelen, hoewel ze niet rechtstreeks de weg openen naar hen. Gedeeltelijke zonsverduisteringen brengen niet alleen bewust zijn van, maar ook gemakkelijke toegang tot de situaties en relaties in het leven die dienen als karmisch voordeel.
Noord-Maansknoop zonsverduisteringen wijzen op een evolutionaire toestand gekenmerkt door een relatief gemakkelijke toegang tot spirituele verlichting, en de vrijheid van negatieve vooroordelen kunnen hebben verhinderd de karmische vooruitgang in vorige incarnaties. Zuid-Maansknoop zonsverduisteringen geven de erfenis van de vorige incarnaties van diepgewortelde negatieve vooroordelen die een belemmering zijn voor spirituele ontwikkeling, die, tot het individu bewust hen overwint, geneigd zal zijn om de karmische problemen te voorkomen.
-
Het vinden van de Eerste Eclipse
-
In de tabel hieronder zijn de initiële verduisteringen vermeld voor de Noord-Node (N) en Zuid-Node (S) tesamen met de uitingen van elke serie. Series gemerkt '-E' zijn de eerdere versies van twee parallelle versies van dezelfde serie.
-
Ser. .N Node Ser..South Node Ser.. Ser. . N Node Ser. . ZuidNodeSer .. 1....13º Cap.....29º Leo - 0º Vir 1 .... 13 º Cap ..... 29 º Leo - 0 º Vir 2-E...6º Cancer.................. 2-E. .. 6 º Cancer .................. 2....26º Gemini...2º Taurus...... 2 .... 26 º Gemini. .. 2 º Stier ...... 3....22º Libra...27º Leo......... 3 .... 22 º Weegschaal .. ,27 º Leo ......... 4....11º Gemini..27º Aries....... 4 .... 11 º Gemini. ,27 º Ram ....... 5....19º Libra...22º Cancer...... 5 .... 19 º Weegschaal .. ,22 º Cancer ...... 6....28º Taurus..22º Pisces...... 6 .... 28 º Taurus. ,22 º Vissen ...... 7....17º Libra....7º Cancer...... 7 .... 17 º Weegschaal .... 7 º Cancer ...... 8.....6º Gemini..11º Aries....... 8 ..... 6 º Gemini. ,11 º Ram ....... 9-E..17º Leo......5º Cancer...... 9-E. ,17 º Leo ...... 5 º Cancer ...... 9....28º Leo.....26º Cancer...... 9 .... 28 º Leo ..... 26 º Cancer ...... 10...10º Taurus..26º Pisces...... 10 .. ,10 º Taurus. ,26 º Vissen ...... 11...16º Leo.....29º Gem - 0º Can 11 .. ,16 º Leo ..... 29 º Gem - 0 º Can 12...28º Taurus..23º Aquarius.... 12 .. ,28 º Taurus. ,23 º Waterman .... 13...21º Leo......6º Gemini...... 13 .. ,21 º Leo ...... 6 º Gemini ...... 14...15º Taurus..10º Virgo....... 14 .. ,15 º Taurus. ,10 º Maagd ....... 15...27º Cancer..24º Gemini...... 15 .. ,27 º Cancer. ,24 º Gemini ...... 16....6º Pisces..28º Virgo....... 16 .... 6 º Vissen. ,28 º Maagd ....... 17-E.12º Cancer.................. 17-E ,12 º Cancer .................. 17....5º Leo.....11º Gemini...... 17 .... 5 º Leo ..... 11 º Gemini ...... 18...21º Aqu......3º Virgo....... 18 .. ,21 º AQU ...... 3 º Maagd ....... 19...21º Cancer..... 19 .. ,21 º Cancer. . (Niet bekend ).....
-
Initiële Eclipse Interpretatie
-
The IE acts similarly to the dispositor of the PE, in linking the PE's scope for manifestation to another area of the figure.
De IE handelt op dezelfde wijze als de dispositor van de PE, door de PE's horoscoop te linken voor manifestatie, naar een ander gebied van de horoscoop.
In de interpretatie, de tekenplaatsing fungeert als een subtiele filter waardoor de teken plaatsing van de PE moet functioneren, terwijl haar huisplaatsing de gang van zaken koppelt bij het huis aan die van het huishuurders door de PE, en geeft assistentie en aanvulling op dit PE huis. Wanneer de PE en IE tekens bezetten in hetzelfde element of verbonden zijn door overeenkomsten van de domicilie heersers van de secundaire en tertiaire tekens, de invloeden zijn dan de deze die in elk van hun decanaat en dwad plaatsing staat, de teken plaatsing van de IE zal dit steunen en zal die plaatsing versterken van de PE.
Aspecten van de IE, de behandeling ervan die beperkt is tot een 2 º orb en een belangrijk aspect, vormen slechts beschrijvingen van aangeboren denkwijzen die kunnen helpen of verhinderen het karakter, de ontwikkeling en spirituele groei, in overeenstemming te brengen met het aspect type, en de algemene aard en teken en huisplaatsing van de geaspecteerde planeet of aspectering.
Harmonieuze aspecten geven aan de positieve eigenschappen geërfd van vorige incarnaties, terwijl onharmonieuze aspecten dienen als waarschuwing tegen de negatieve mogelijkheden van de huisplaatsing van de planeet of het geaspecteerde punt in verband met de teken plaatsing van de IE.
Elke geboorteaspect van de IE naar de PE is van bijzonder belang, de IE, in interpretatie is even belangrijk, tot bijna in gelijke rangorde, met de PE.
Aspecten van transits of progressies naar de IE activeert de latente mogelijkehid van de PE.
-
De begeleidende maansverduistering eclips
-
De LE ( lunar eclips) toont instinctieve reacties op de karmische situaties in verband met de PE en onbewuste attributen van de innerlijkheid geërfd van vorige incarnaties.
De tekenplaatsing geeft de wijze aan van instinctieve reactie op karmische situaties en gebeurtenissen; terwijl haar huisplaatsing situaties en relaties aan geeft die een spirituele steun aan het individu geven, en activiteiten die constructief innerlijke energieën los laten.
Aspecten naar de LE hebben alleen belang, als er een belangrijk aspect wordt gevormd en beperkt tot een 2 º orb.
Harmonieuze laten aan elkaar zien; passende instinctieve reacties, die het individu moet trachten te ontwikkelen en te gebruiken. Onharmonieuze laten ongepaste reacties zien die het individu moet proberen te controleren, want zij belemmeren de positieve spirituele ontwikkeling.
Een totale maansverduistering toont de meest diep verankerde gewoonten van instinctieve reacties, en brengt de mogelijkheden voor het automatisch gebruik van de positieve reacties en innerlijke neigingen, maar beperkt de erkenning van de negatieve en de ontwikkeling van meer constructieve reacties op hun plaats. Die gewoonten worden aangegeven door een gedeeltelijke maansverduistering en zijn relatief mild ingesteld, en uit een ringvormige maansverduistering blijkt dat deze nog lichter is.
De PE en LE zullen altijd in de oppositie of quincunx relatie tot elkaar staan, door teken en huis plaatsing (niet de graden tellen).
Door de tekenplaatsing, relatie met de oppositie toont een perfecte aanvulling tussen de individuele manier van innerlijke expressie (aangegeven door de LE) en de wijze van uiterlijke expressie (aangegeven door de PE) geeft een antwoord op karmische situaties.
Relaties met een quincunx toont een vereiste voor innerlijke aanpassing als een voorwaarde voor de optimale benutting van de maan energie in het aanpakken van de karmische situatie en het onderwerpen ervan door de plaatsing van de PE.
Door huisplaatsing; de relatie met de oppositie leent zich om de zaken van de woning door de huurders van de LE een ondersteunende invloed te geven op de karmische relevantie activiteiten van de huishuurders van de PE. Verband door quincunx brengt een moeilijk verschil tussen de instinctieve reactie op karmische situaties en de aard van die situaties.
Wanneer de LE optreedt voor de PE, is de reactie op de voorwaarden door de PE relatief passief, als gevolg van de tanende (een daling in het licht) van de Maan in de tussenliggende periode. Wanneer de PE de LE verslaat, en de reactie op de voorwaarden voor de PE-actief is en wordt gekenmerkt door initiatief en reacties met de conditie van de afnemende Maan, reflecteerd die de wassende (verhogen in het licht) Maan in de periode tussen de zonne-en maansverduisteringen.
Als er twee LEs zijn, een voor en een na de PE, vereisen zij beide afzonderlijke interpretatie, door hun plaatsing in de horoscoop en hun relatie tot de PE.
-
Prenatale maansverduistering
-
Karen McCoy en Jan Spiller interpreteren afzonderlijk de laatste maansverduistering vóór de geboorte, ongeacht de serie verbinding met de prenatale zonsverduistering, als indicator van de kwaliteiten die het individu nodig heeft , en de lessen van de zielverlangens die nodig zijn om te leren, in de huidige incarnatie.
Zij bepalen dat waar twee prenatale maansverduisteringen zijn opgetreden sinds de prenatale zonsverduistering, dat het individu een dubbele bestemming heeft met twee lessen te leren en problemen om aan te pakken.
Deze auteurs hun theories zijn ook dat de medische problemen die verband houden met het teken van een van beide posities van de prenatale zonne of maansverduisteringen ontstaan wanneer de levenslessen die aangegeven zijn door de verduistering psychologisch slecht geïntegreerd zijn.
-
Sleutel Planeet
-
De planeet of hemellichaam direct na de prenatale zonsverduistering in de geboortehoroscoop (zoals gesteld voorwaarts door de tekens, tegen de klok van de horoscoop in) wordt als de belangrijkste planeet aanzien en er wordt gezegd dat dit is om de facetten aan te geven van de onmiddellijk voorafgaande incarnatie en een karmische bijdrage is op de huidige.
-
De belangrijkste planeet is ook aangewezen door aspecten, met name die aan de PE, LE en IE, en door de afstand van de PE.
-
Aspecten op alle planeten in de horoscoop toont de verbinding tussen de huidige en de vorige incarnaties. Onharmonieuze aspecten worden genoemd om aan te geven de karmische problemen waarvan de oplossing in devorige incarnatie onvolledig was en ineffectief, roept ons dus voor de hernieuwde en doeltreffende aandacht in het huidige leven.
-
De scheiding tussen de belangrijkste planeet en PE in booggraden daar wordt van gezegd dat, dat de hoeveelheid tijd is die verstreken is tussen het vorige overlijden en de huidige geboorte , tegen een graad per jaar, of zes dagen en twee uur per minuut.
-
Er wordt gespeculeerd dat een zeer snelle reïncarnatie getuigt van de slechte voorbereiding van het individu voor de dood toen zij kwam, soms met vermelding van accidentele of een gewelddadige dood.
-
Het teken en huisplaatsing van de belangrijkste planeet houden aanwijzingen in voor de oorzaak van overlijden bij de afsluiting van het vorige leven.
-
Aandoeningen aan de sleutel planeet door malefics dat is aangevoerd door de Heer van het Achtste Huis kan plotselinge overlijdens geven (als Uranus betrokken is) of de dood is gekomen door ongevallen (indien met Mars), zelfmoord (met Neptunus), of crimineel geweld (met Pluto ).
-
Harmonieuze aspecten van de belangrijkste planeet naar planeten die worden aangevoerd in of door de Heer van de Achtste Huis duiden op een relatief vreedzame dood waardoor het individu goed was voorbereid.
-
Het geslacht van de belangrijkste planeet (met de Maan, Venus, Neptunus en Pluto beschouwd als vrouwelijk; Zon, Mars, Jupiter, Saturnus en Uranus als mannelijk; en Mercury het geslacht van het teken waarin het wordt geplaatst) werd voorgesteld om aan te geven dat het individu man of vrouw was in de vorige incarnatie, hoewel dat op een statistische analyse niet goed werkt , aangezien het aantal babys dat geboren is niet zo sterk in het voordeel weegt zoals de verdeling van mannelijke en vrouwelijke planeten suggereert.
-
De belangrijkste planeet, door haar algemene aard en te teken en huisplaatsing en aspecten, is ook een significator van de persoonlijkheid en positie in de vorige incarnatie.

maandag 4 mei 2009

Pre-Natale Zonsverduisteringen en commentaar

Pre-Natale ( Voorgeboortelijke )Verduisteringen zoals uitgelegd door McCoy en Spiller
In deel II van hun boek Spirituele Astrologie, Karen McCoy en Jan Spiller zetten uit een hun aanpak van de prenatale verduisteringen als "de sleutel tot leven pad en de bestemming." Dat Willis uitlegt en comentaar op geeft.

vertaalt door janny-
McCoy richt zich tot de lezer voor een pre-natale verduisteringen uitleg als volgt:
-
"De zonsverduistering vertegenwoordigt de aspecten van het collectieve hoger bewustzijn dat u moet aanbieden aan uw medemensen. Het teken en huis van de zonsverduistering zal u vertellen op welke gebied van uw leven en in welke toestand van meningsuiting de mogelijkheden zijn die het meest toegankelijk zijn voor u . Het maansverduistering patroon zal u laten zien wat nodig is om de groei van uw ziel te bevorderen, en het huis en teken zal laten zien hoe en waar deze lessen het beste kan worden aangeleerd.
Het is op deze punten dat de groei wordt gestimuleerd en wordt gebouwd.
-
Het niveau van bewustzijn van de ziel is bij het invoeren van dit plan bepalend of hij zal proberen de lessen van de maansverduistering te begrijpen met mededogen en begrip of met wrok. "(P. 164).
-
Pre-Natale zonsverduistering (PNSE)
-
Spiller en McCoy weiden eerst uit over de prenatale zonsverduistering:
"Het teken van de zonsverduistering toont een universele bestemming. ... De zonsverduisterings energie is wat je hier te verduidelijken hebt voor het collectieve geheel. Wanneer je zonsverduistering is betrokken, dan moet je delen net zoals u hebt beloofd in uw verbond met het heelal.
-
Uw enige keuze ligt in de vraag of het delen van uw geschenk in een positieve of negatieve zin is. U kunt in uw leven gewillig dit geschenk delen met uw medemensen, of u kan de les leren door dergelijke negatieve eigenschappen te verspreiden, die de mensen om u heen leren, niet te doen wat u doet vanuit uw gedrag en persoonlijkheid.
-
Als u ervoor kiest om lessen te geven op een negatieve wijze, zorgt u ervoor dat er een onevenwichtheid is in uw leven dat ervoor zorgt dat uw eigen lessen worden geleerd met meer moeite dan nodig is.
-
U had beloofd dat u de energie van de zonsverduistering zou delen om het recht te bekomen om op deze plaats, de lessen te trekken vertegenwoordigd door uw maansverduistering. "(P. 168)
"Het teken van uw [prenatale] zonsverduistering bepaalt wat uw verantwoordelijkheid is in, het collectieve geheel, en dat u de energie zou gebruiken om te delen met uw medemensen. Het is een geschenk dat het universum je gaf, zodat je de les kon leren aan anderen ... " (pg. 169).
-
-
Pre-Natale maansverduistering (PNLE)
-
Wat betreft de pre-natale maansverduistering, schrijven Spiller en McCoy :
-
"De maansverduistering is wat je nodig hebt voor je eigen groei patroon: wat u moet komen leren, waar u zich pijn doet, waar uw behoefte ligt voor voltooiing. En als u meester bent over deze les, de hele planeet leert hem, en een deel van het universele evenwicht wordt bereikt .... Het teken van uw maansverduistering geeft kwaliteiten aan die u nodig hebt om voor persoonlijke balans te zorgen, en de lessen die je gekozen hebt om te leren in dit leven. " (pg. 168-169)
-
Spiller geeft verdere toelichting over 3 niveaus van meningsuiting in beide prenatale verduisteringen:
-
"Onbewuste meningsuitingen ... u gaat mee op de getijden van de groei en kiest niet om te integreren in uw lessen ... stroomopwaarts zwemmen ... u haalt uzelf uit de natuurlijke stroom.
-
"Bewuste meningsuiting ... bewuste benadering van het leven, luisteren naar je innerlijke stem en volg de stroom van het leven, op zoek naar uw lessen op een zachte manier. Door zich bewust te worden komt groei gemakkelijker.
-
"Doorzichtige meningsuitingen ... als u hebt gekozen om het ego te overtreffen en de functie opneemt die op een manier aan het hoogste doel beantwoordt. Persoonlijke groei en volwassenheid leiden tot een gevoel van meer gemak in het leven" (p. 169-170).
-
Willis commentaar op McCoy en Spiller
-
Spiller en McCoy maken aanspraak op het feit met betrekking tot de pre-natale zonne-en maansverduisteringen,dat het enkele van de grootste en meest inclusieve vorderingen zijn dat kan worden gemaakt op het gebied van de astrologie.
-
Voor sommigen zijn de vorderingen gewoon te grandioos om serieus overwogen te worden voor hun eigen onderzoeken.
-
Liever dan te onderzoeken en op te schrijven in prioriteit, zeg ik; dat de beweringen van Spiller en McCoy nauw onderzoek verdienen en experimenten om te zien of alle, enkele of geen van de vorderingen redelijkerwijs en praktisch zijn om te omvatten.
We moeten bekijken, niet alleen of de vraag en de beweringen waar zijn, ten minste enkele van de keren, maar of ze ook duidelijk betrekking hebben op het levensverhaal; ook op de vraag of astrologen competent zijn in het voorspellen op basis van deze onderzoeken, en nog verder of astrologen gebruik willen maken van een of van alles wat Spiller en McCoy doorgeven als de specifieke interpretaties.
-
Dan is er de kwestie van hoe veel gewicht er aan te geven, aan een zonsverduisterings interpretatie met betrekking tot de rest van de horoscoop en het leven, vooral in de voorspelling van een jonge volwassene die net begint in het leven.
-
Echter, sinds ik alleen kan spreken voor mezelf, zal ik de smalle werkingssfeer van voorspellende astrologie zetten op niveau één , en laat de anderen hun eigen onderzoeken doen zoals gebruikelijk.
Na het bekijken van de Spiller en McCoy tekst, inbegrepen zonne-en maansverduisterings schetsen in de tekens, en de behandeling van een aantal geboorte horoscopen en het leven van personen die ik goed ken, kan ik de volgende conclusies trekken:
-
De nadruk op onderwijs betreffende de prenatale zonsverduistering (PNSE) en het leren over de prenatale maansverduistering (PNLE) is een nette theorie, en psychologisch dwingend voor studenten in het leven, maar ik vind het simplistisch dat de theorie niet altijd geschikt is voor de interpretatieve taak en individueel bij de hand moet gehouden worden.
-
Het kan worden afgestemd op sommige mensen, en zou kunnen ingezet worden indien van toepassing.
-
Ik zou die theorie niet willen gebruiken als een formule, zelfs als de theorie verder gekwalificeerd werd als intuïtief.
-
Ik zou zeggen, of beter gezegd, dat de PNSE door teken en huis vaak een belangrijke aanwijzing is, BETREFFENDE het leven van een persoonsoonlijk DOEL, dat op zijn beurt moeten worden gezien in de bredere context van het leven en de horoscoop.
-
Het is een feit, dat niet alle astrologische aanwijzingen op levensdoeleinden te vinden zijn in de verduisteringen, maar het kan ook elders worden gevonden in de horoscoop.
-
Mijn voorkeur in interpretatie zou zijn, voor de eenvoud van focus of thema, dat het "een klankbord van de levenstoets is "dat zich natuurlijk zal ontvouwen in zijn eigen vorm en detail als de persoon door het leven gaat.
De esoterische onderlegging van mijn bovenstaande interpretatie van de PNSE is dat de transiterende zonsverduistering boeiend is, maar ook bedreigend voor mensen in het algemeen, als het een onduidelijkheid betreft over een normale reden en tot een zekere graad. Vandaar langs komen de kinderen van die tijd, en zij zullen de helden zijn van die dag.
-
Kinderen zijn helden, van zodra ze zijn geboren, als hun aanwezigheid in de wereld de dingen verandert. Hun heilige onschuld en kwetsbaarheid veranderen dingen.
-
Hun spirituele / ziel aanwezigheid verandert dingen, niet alleen in het gezin, maar ook in de wereld.
-
Als deze kinderen naar volwassenheid groeien, en meer van hun doel beginnen te manifesteren in een vorm, toont het zichzelf in een veelheid van manieren, dat zich blijft ontvouwen en het laten zich zien in de loop van een mensenleven.
-
Dit is één van de manieren dat God / Spirit tussen komt en zich verzoent met de wereld, en in de periode van zijn aanwezigheid, bewustzijn en doelbewust (Dharma) van elke nieuwe golf van kinderen die hun bijzondere bijdrage bieden als ze door het leven gaan.
Hoewel er een neerwaarts risico's is of een ongewenste uitdrukking van een PNSE, zou ik liever alleen "er een goede notitie van nemen" en mij oriënteren op de persoon en het onder de aandacht brengen van het positieve.
-
Ik heb niet de zorg voor Spiller en McCoys interpretaties van de pre-natale zonsverduisteringen door de tekens zoals beschreven in het boek.
-
Ik wil mijn eigen interpretaties op een PNSE maken.
-
In het lezen van Spiller en McCoys prenatale maansverduistering (PNLE) interpretaties, was mijn gevoel dat er niets specifieks is voor het individu in deze teken interpretaties.
-
Integendeel, mijn gevoel was dat iedereen ALLE constructieve kwaliteiten nodig heeft van alle 12 tekens zoals geschreven staat in Spiller en McCoy's maansverduisterings tekst, om te worden beschouwd als een levensvatbare VOLWASSENE.
-
Met "levensvatbare volwassenen" verwijs ik naar de aard van de persoon die u wilt inhuren, trouwen, wil voor een vriend, leraar, baas, mentor, buurman, consultant, of diegene die u liever hebt voor elk doel in je leven.
-
En als een persoon niet over deze kwaliteiten beschikt, dan zouden zij dus als onbetrouwbaar worden beschouwd, en zelfs gevaarlijk, niet iemand die je graag zou hebben bij u in de buurt, of zelfs zou worden gezien als een mogelijkheid voor je toekomst.
-
Geen kwaliteiten aangehaald in Spiller en McCoys PNLE teken tekst kan echt worden weggelaten uit een fundamentele ontwikkeling.
-
Ik zie elementen uit alle 12 tekenen dat zelfs de slimste en meest individuele zorgtaken kunnen worden uitgedaagd om te leren in het leven.
-
Samenvatting van Willis Interpretatie van Pre-Natal Verduisteringen
-
Pre-natale Zonne Eclipsen (PNSE): kunnen een belangrijke aanwijzing zijn voor het levensdoel, en moet intuïtief worden geïnterpreteerd in de grotere context van de individuele leven en de horoscoop.
Pre-natale Maan Eclipsen (PNLE): droom, verlangen naar het leven, ervaring en voldoening, vooral op het niveau van het bestaan, soms ook in de vorm.
-

zondag 3 mei 2009

Saturnus, Retrograde,Direct,Stationair Astrologie

Saturnus Retrograde,Direct,Stationair Astrology

-
De Essentie van het Saturnus
Artikel: Saturnus - Retrograde, Direct en Stationair


-


- Hoe dit van invloed is op je. February 2009 Gepubliceerd in Aspecten - Astrologer and Tutor of the Tradition Jacqueline Brook -vertaalt door janny

-

---De Essentie van Saturnus-


-Saturnus is de buitenste planeet in de traditionele hiërarchie zodat hij de laatste planeet is die kan worden gezien met het blote oog. In het traditionele hiërarchie,is iets dat verder is dan dat, veronderstelt dat het geen licht heeft en dus geen macht, en hij die geen macht heeft kan niet over alles regeren.Uranus, Neptunus en Pluto komen dus niet in aanmerking voor heerserschappen van tekens of objecten in het traditionele schema van dingen.Saturnus is zo de planeet het dichtst bij God en het is goed dat hij het eerste huis in een horoscoop - het huis van ons fysieke lichaam, het Woord vlees maakt (en ons vertrek uit de bron), en hij regeert over het achtste huis van de dood , onze terugkeer naar de bron.Saturnus is een dagelijkse planeet, koud en droog in wezen en hij staat bekend als de grote verderfelijke. (Malefic).Planeten kunnen niets doen voor ons, noch kunnen ze iets van ons terug vragen, zodat we kunnen stoppen met de schuld voor onze ellende op hun af te schuiven - we zijn gewoon deel van de essentie van alle 7 planeten en wanneer zij "zich" op een bepaalde manier gedragen in hun hemelse thuis, is dat deel van ons de weerspiegeling van die planeet die zich zal gedragen op een soortgelijke manier. Saturnus brengt dus niet enkel schade voor ons, noch is hij naar ons gestuurd om ons te "krijgen"- maar de mens is een schepsel van een gevallen creatuur en we zijn oh zo grillig, en het is alleen via Saturnus dat wij leren, alle lessen naar het begin van onze weg terug naar God.
-
--Saturnus' Lessen
-


--Wij vragen niet om advies of hulp van boven als we meedoen aan Venusiaanse achtervolgingen door plezier te maken in de papaver velden met onze geliefden, of met een lunch met vrienden, of het sportspel, noch gaan we met gebogen knieën vragen om genade wanneer we genieten van het uitgestrekte en de overvloedige eigenschappen van Jupiter - we alleen bellen voor hulp als Saturnus zijn grote stok hanteert die achter de deur staat.Hij regelt discipline, wet en orde, alle beperkende dingen, tijd, pijn en lijden en alle dingen oud, dood of rottend - en hij regelt ook de ouderdom en dat is het enige waar zoveel mensen tegenwoordig zo wanhopig van zijn dat men probeert om de ouderdom op een afstand te houden.Als mens zijn we niet gedeeltelijk verantwoordelijk aan iets van dit, wij zien ze als negatief en meestal vinden we het onaangenaam.Maar zonder een gezonde dosis van Saturnus zou de wereld in nog grotere puinhoop zijn dan dat het al is - het zou een vrijheid zijn voor iedereen, zonder grenzen en de naleving van normen en structuren, en wij zouden gewoon leven in een wereld van onbeperkte chaos.Ik denk dat veel van de individuele houdingen ten opzichte van Saturnus en zijn lessen die bepalend zijn, zeggen hoe hard die lessen zullen zijn - in de eerste plaats - als we pijn zien, leed en ontberingen als een middel om een doel te bereiken - en is het verbeteren van onszelf en onze situatie in het leven, om te groeien en te ontwikkelen op alle niveaus, vooral geestelijk, dan is Saturnus positief - des te meer Saturniaanse lessen die je ervaart hoe sterker je wordt en zodra je je realiseert dat je eigenlijk hebt wat alle te kampen hebben, en misschien zelfs te gedijen, uw vertrouwen neemt toe en de weg terug naar de Goddelijke opent zich om u te helpen bij de proeven en de ellendige dingen van je leven.Dus, het is de menselijke houding tegenover Saturnus dat de term rechtvaardigt: De Grote verderfelijke, en niet de essentie van de planeet zelf.
-
--Uitleg van Retrograde
-
--In de loop van het jaar, vijf van de zeven planeten zijn retrograde op verschillende tijden - de lichten, de Zon en de Maan, doen dat nooit.Een planeet kan niet fysiek achteruitreizen langs zijn pad in de hemel, maar omdat de planeten op verschillende snelheden reizen, Saturnus duurt ongeveer 29 jaar om tot een volledige cyclus te komen, bewegen sommige planeten vooruit, terwijl anderen vertragen.De planeten reizen niet op een gelijke snelheid ten allen tijde - ze remmen af en versnellen op verschillende momenten, ze reizen zelfs sneller wanneer ze boven de aarde staan en trager wanneer ze onder de aarde staan.
Als een planeet vertraagt gedurende een retrograde ( de illusie van het achteruitgaan) of versnelt om tot direct te komen ( de illusie van het vooruit gaan), wordt hij gezien als stationair op beide keren en de andere planeten beginnen dan over te nemen - maar in Saturnus situatie is een grote snelheid zwaarwichtig en komt dit op de eerste plaats.Het kan worden vergeleken met het stationair blijven staan bij verkeerslichten en de auto naast je gaat vooruit - je hebt dan het gevoel alsof je achteruit rijdt, maar je hebt je niet verplaatst - dat is hetzelfde als een planeet stationair is of "retrograde". Voorafgaand aan het achteruit draaien , moet hij aanzienlijk afremmen.

-

Net als u begint te vertragen met uw auto voordat u stopt - dit staat bekend als 1ste stationair en is zeer slopend - en voorafgaand aan het sneller rijden , bekend als 2de stationair en meer positief - moet hij versnellen, en zo aan de opbouw komen van zijn gewenste snelheid.
-

Elke planeet op zijn stationair is uiterst kwetsbaar en gaat nergens langzaam heen - deze plekken wat de planeet regeert en vertegenwoordigt zijn in het ongewisse - Saturnus staat voor gerechtelijke kwesties, wet en orde, structuur en dergelijke.
-

"Meestal is de stationaire planeet zwak - maar als wat je wilt stilstand is, kan het nuttig zijn. Over het algemeen 1ste stationair ziet dingen erger worden, 2de stationair ziet ze steeds beter worden.
-

Maar dit moet worden gelezen over wat de planeet zal of niet zal doen wanneer hij van richting verandert.
-

Bijvoorbeeld: misschien is het weigeren in haar nadeel, in welk geval de verandering van de richting positief wordt.
-

Of misschien heeft hij zojuist een mooi aspect gemaakt en vond het zo aangenaam dat hij besloten heeft om nog maar eens terug te gaan en het nog een keer te doen.
-

Eenmaal retrograde dat wat de planeet vertegenwoordigt, druist in tegen de aard en gaat terug of verslechtert. "John Frawley".
-
Uitleg van de autoriteiten
-
Volgens Bonatti, De Vijf en Twintigste Overweging is, "als de planeet die Significator wordt Retrograde of Stationair om te Retrograderen: dat betekent dan onheil en schade, onenigheid, strijd, en achteruit gaan met schade, maar het Stationair zijn, is niet zo slecht, als Retrograde. Voor de laatste opmerking is het kwaad, als het ware, in het heden en in het zijn.
-

Maar het Stationair zijn, merkt op dat 't verleden tijd is en over.
-

(Opmerking: hij verwijst hier naar het tweede stationaire, dat wil zeggen vanaf Rx naar de directe beweging.)
-

Zoals de grote meester William zegt "En neem nota, een planeet in zijn tweede stationaire betekent een heling, de vernieuwing en de kracht van alles, maar in zijn eerste stationaire, ontbinding en vernietiging. Onthoudt en begrijp deze dingen goed, want u zal ze vaak tegen komen in de praktijk.
-
Saturnus Retrograde
-
Saturnus is momenteel terug retrograde, dat is hij sinds het begin van januari en zal direct gaan lopen op 18 mei 2009 nadat hij op zijn 2de stationaire geweest is voor 5 dagen.
-

Het is daarom nuttig om enige astrologische kennis bij de behandeling toe te passen op Saturnale zaken van dit moment.
-

Het is beter niet iets nieuws te beginnen dat permanentie en degelijkheid vereist (dat Saturnus regelt) omdat deze beide factoren zich zullen gedragen tegen hun natuur in - zo'n permanentie zal veranderen in een tijdelijke en op stevigheid gebouwde wankele grond.
-

Als u op dit moment verwikkeld bent in juridische aangelegenheden kunnen, vertragingen en problemen opduiken die indruisen tegen de korrel van de wet.
-

Structuren, grenzen, de tijd bij houden, orde, stabiliteit - alle prachtige zwaarmoedig kwaliteiten die essentieel zijn voor ons welzijn zullen worden gebracht - maar op dit moment van het jaar is het altijd goed om een klaar hoofd en ruimte voor fouten te houden in deze aangelegenheden.
-
Saturnus zijn gedrag
-


Saturnus is de auteur van eenzaamheid, en het is vrij gebruikelijk in deze tijd van het jaar voor diegenen die een sterke sombere invloed hebben in hun horoscoop dat het te lang wordt voor het gezelschap van anderen.
-

In plaats van zich te houden aan het aangeboren verlangen om alleen te zijn, is er een bijna dringend behoefte aan een verbinding met andere mensen - eventueel Valentijnsdag in februari zou kunnen helpen, om te proberen die liefde te uiten aan anderen - gewoon aanreiken aan mensen die u bewondert vanuit de verte en u maakt een kans.
-

Maar als iets moois wordt geboren, loopt u het risico dat het niet permanent is.
-

Maar er zijn toch geen garanties in het leven en zoals ze zeggen in de klassiekers - beter om bemind en verloren te hebben dan nooit de liefde gehad te hebben.
-

Saturnus is streng op zijn manier, voorbehouden, geduldig, ernstig en sober en eventueel die mensen die normaal een (groot) deel van zijn karakter kunnen dragen die komen in een meer frivole en ongenuanceerde wijze tijdens zijn retrograde fase.
-

Op voorwaarde dat dit gebeurt met de nodige voorzichtigheid, zodat er geen spijt onstaat zodra hij direct gaat lopen, er is geen kwaad in het verlichten van de lading voor een bepaalde periode.
-

Bij retrograde, de sterke Saturnus kan jaloers komen, wantrouwend, koppig en kwaadaardig - dus als die dicht bij u zijn, kunt u de invloed voelen hoe zij zich beginnen te gedragen en hoe zij hun karakter uitspelen, zij hebben een sterke invloed van Saturnus invloed in hun horoscoop. Zelfs mensen die voor het grootste deel stabiel, consistent en betrouwbaar zijn kunnen onrustig worden en beginnen zich te gedragen op een onbetrouwbare manier.
-

Het is vrij eenvoudig om te bepalen hoe een planeet zich zou gedragen tegen zijn natuur - u hoeft alleen maar te weten wat het normale gedrag is en de essentie van over wat hij regeert, en dan plaats u die onder de loep, rekening houdend met het feit dat alles weer recht komt wanneer hij weer overschakelt in direct.
-
-
Medisch
-
Saturnus regels tanden, het skelet, de huid, gewrichten, het rechter oor en de milt en het is niet ongewoon voor die lichaamsdelen om te ervaren dat ze kwetsbaarder tijdens een retrograde Saturnus.
-

Hij regelt ziekten die beperken en remmen en een ziekte met een koude en droge (melancholische) essentie.
-

Veel mensen hebben een chronische Saturnus ziekte ervaren, met pijn en depressieve aanvallen tijdens een retrograde Saturnus.
-
Saturnus als heerser van de sloten en de tijd
-
Sloten en tijd worden beide gezien als een beperking simpelweg omdat we een hekel hebben aan (zelf) opgelegde grenzen en wij nooit genoeg tijd lijken te hebben om te bereiken wat we moeten doen.
-

Maar ze zijn cruciaal voor onze overleving en wanneer Saturnus retrograde staat, beide factoren worden beïnvloed.
-

Tijd is in feite een constante - de wijze waarop zij zich ontvouwt - wordt gezien als weglopen, zodat de controle en de voorspelbaarheid afbuigt.
-

Dit is onze visie van de tijd die nooit verandert, en als gevolg van de andere Saturnale factoren, zwaarmoedig zijn, regels en voorschriften, orde en tucht, slechte gedragingen, de tijd lijkt uit de hand te lopen.
-

De sloten die Saturnus regelt zijn niet alleen fysieke sloten op deuren, maar ook symbolisch sloten.
-

Gedurende een Saturnus retrograde worden vele geheimen onthult en zaken die mogelijk niet worden gezegd, die moeten worden bewaard achter slot en grendel maar worden uitgespogen. Dit leidt tot vernietiging en hartzeer en vele relaties worden beschadigd als gevolg daarvan.
-

Ik vind het altijd het beste tijdens een Saturnus retrograde waakzaam te zijn over wat er uit mijn mond komt - maar zelden slaag ik als het slot defect is.
-
Conclusie
-
De conclusie die moet worden getrokken uit een Saturnus retrograde fase, is niet om het aan te gaan of de geboorte van iets nieuws, dat van groot belang is in uw levenservaring, u krijgt te maken met vertragingen en het project zal gepromoot worden op een wankele start.
-

Als u het evenement niet kan uitstellen, lanceer het dan niet tijdens Saturnus stationaire periode.
-

Verwacht het onverwachte met mensen, vooral als zij gewoonlijk voorspelbaar en gedisciplineerd zijn.
-

Met betrekking tot alle aangelegenheden geregeerd door Saturnus, verwacht dat de zaken lopen met een onvoorspelbaar verloop.
-

Maar het gezond verstand moet altijd voorrang hebben en in een horoscoop afbakening zijn alle dingen gelijk.
-

Sommigen van ons zijn meer gevoelig voor de invloed van Saturnus dan anderen, en dus hoe Saturnus retrograde zich manifesteert in een mens zal waarschijnlijk iedere keer anders zijn in een ander mens.
-

Als het gaat om de Grote Verderfelijke (Malefic) echter is kennis zeker macht.