zaterdag 3 oktober 2009




SABIAN SYMBOLEN


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
astrologyweekly.com
vertaald door janny
-----
ALLE 360 Sabian SYMBOLEN
-------------------------------
1 º Ram (1): een vrouw net opgestegen uit de oceaan, een zegel omvat haar.
  • REALISATIE. Volledig ongeconditioneerde potentie. + Een illimitability van ervaringen waarvan iedereen kan profiteren. - Niet zelf te scheiden van particuliere obsessies die leidt tot een gebrek aan iemands plaats in het leven te vinden. (Based Jones, 1953)
    2 º Ram (2): Een comedienne openbaart de menselijke natuur
  • RELEASE. De spiegel die het leven biedt plaats aan maximaal zelf herhaaldelijk aan een alledaags begrip van zichzelf te vergemakkelijken. + De kracht van de persoonlijkheid door middel van een full & ongeremde zelfexpressie - verwaarlozing van de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid door middel van idle verlegging van belang. (Based Jones, 1953)
    3 º Ram (3): Het korte profiel van een man, suggereert de vorm van zijn land.
  • EXPLOITATIE. Breedte van de deelname in de dagelijkse zaken. De persoon die belichaamt de traditie en de cultuur waaruit hij is ontstaan. Onpersoonlijke zelf-toewijding aan bredere belangen van de Gemeenschap. + Capaciteit om volledig te spelen geven aan elke vertakking van zelf-geschapen werkelijkheid - fantasieloos conventionaliteit. gebondenheid aan stereotypen van menselijke relaties. (Based Jones, 1953)
    4 º Ram (4): twee geliefden slenteren door voor een afgezonderde wandeling.
  • GENOT. Eerste onschuldige afronding van de bewuste ervaring. + Volstrekt naïef assimilatie van zichzelf in haar wereld. - Willekeurige verlies van reële activa zelf in pure genotzucht. (Based Jones, 1953)
    5 º Ram (5): een driehoek met vleugels.
  • Ijver. De onschendbaarheid van de essentiële aard van de mens gedurende elk vertakking van zijn ervaring die hij heeft aan de zuiverheid van zijn oorspronkelijke impulsen. + Creatieve transformatie van alles in een uitdrukking van een duurzame idee en een idee van de echte visie vooruit. - Zalig veronachtzaming van alle normale of alledaagse overwegingen. (Op basis van Jones, 1953)
    6 º Ram (6): een vierkant met fel licht aan de ene zijde.
  • SET. Ervaring als de algehele duurzaamheid van persoonlijke of bewust wezen. Materialistische werkelijkheid bleek te zijn illusie. + Absolute impeachability van echte self-richting. - Volledig verlies van self-efficacy in een overgave aan frustraties. (Based Jones, 1953
    7 º Ram (7): een man die zich succesvol uitdrukt in twee heersers tegelijk.
  • PROFICIENCY. Creative verdeling van arbeid binnen het zelf. deelname aan de ervaring van vele doordringende rijken van de werkelijkheid. Capaciteit voor volledige controle van de gebeurtenissen door een verschuiving van de ene naar de andere focus van de nadruk telkens wanneer zulks nuttig of handig. + Onbeperkte veelzijdigheid en een speciaal geschenk voor dingen scheiden van afgifte van welke relevantie ontbreekt. - Een neiging alle zelfstandige bevoegdheid te verslaan in een onintelligent verstrooiing van belang. (Op basis Jones, 1953)
    8º Ram (8): Een vrouwenhoed met wimpels geblazen door de oostenwind.
  • EXCITATIE Naive creativiteit. Realisatie en gebruik van de opkomende nieuwigheden. Onvoorwaardelijke en volledige samenwerking met alle onmiddellijke trend van gebeurtenissen, bewust of anderszins .. + Continue zelf-oriëntatie op de opkomende mogelijkheden van alle leven en ervaring. - Een neiging om stationair poseren en een lege pretentie van goede wil en belangstelling. (Based Jones, 1953)
    9 º Aries (9): een kristallen hemelbol
  • Scherpzinnigheid. Capaciteit voor het instellen van een hele universum binnen de evoegdheid van de geest. Het concept van de wereld en het individu als onherroepelijk in partnerschap, elk weerspiegelen elkaar en daardoor die een foreview van elke mogelijke stemming of situatie. + Consumeren inzicht in de planning de loop van de gebeurtenissen of organiseren. - Stationair nieuwsgierigheid en overgave van alle werkelijkheid aan de grillen van het moment. (Op basis van Jones, 1953)
    10 º Ram (10): Een leraar geeft nieuwe symbolische vormen voor de traditionele beelden.
  • INTERPRETATIE. Continue en noodzakelijke rectificatie van begrip door middel van directe en alledaagse ervaring. Bringing factoren van innerlijke realisatie in direct persoonlijk belang. + Uitzonderlijke capaciteit voor het aanbrengen van elk deel van het erfgoed van een individu om te werken. - Witless verstoring van waarden en een verwrongen perspectief in algemene gebeurtenissen. (Based Jones, 1953)
    11 º Ram (11): de heerser van een natie.
  • Idealisering. Compleet en naïef toewijding van het individu om een deel hij kiest om te spelen onder zijn medemensen. Achterstelling van alle andere vergoeding aan een primaire besluit van de individuele verzekering. + Zelfopoffering vereist van iedereen die zou komen de creatieve vertegenwoordiger van eeuwige waarde. - Een vaak goed bedoeld, maar meestal destructieve assertiviteit of ijdele schijn. (Based Jones, 1953)
    12 º Ram (12): Een kudde wilde ganzen.
  • Onverschilligheid. Irresistible aspiratie en ontembare verlangen naar vrijheid, die de kern van de persoonlijkheid vertegenwoordigt. + Volledig naïef onafhankelijkheid of een steeds onmiddellijke capaciteit voor verheffen boven een bepaalde betrokkenheid bij ervaring. - Gedachteloos desinteresse in iets van echte waarde aan het zelf. (Based Jones, 1953)
    13 º Ram (13): een bom die niet geexplodeerd is, is nu veilig verborgen.
  • Onstuimigheid. Het voortbestaan van het kwaad door middel van goede voornemens en inspanning. De oneindige capaciteit van de wereld op te vangen en leiden de destructieve handelingen van de mens. Niet zozeer de vruchtbaarheid van een slechte daad als de noodzaak voor een betere instrumentatie van de actie springen uit de diepere bronnen in individualiteit. + Dramatische afwijzing van elke prestatie die op alle korte van zeer diep of heilig doel. - Een verspilling van kansen en nutteloze uitgaven van zelf door ijdelheid of kribbigheid. (Based Jones, 1953
    14 º Ram (14): Een slang kronkelend in de buurt van een man en een vrouw.
  • OPENBARING. Symbool van de drie-voudige aard van de mens, in zijn aspect van een hoge competentie op de subjectieve kant. Volheid van het zijn in aansluiting op de dagelijkse tevredenheid van gewone menselijke begeerten, maar alleen als deze zijn gemaakt een manifestatie van een hogere waardering en een grotere zelf-toewijding. + Uitzonderlijke zelfdiscipline in de voortdurende verwerving van een zeer reëel begrip. - Een overgave aan lagere of voorbijgaande impulsen op elk gebied van persoonlijke ervaring. (Based Jones, 1953
    15 º Ram (15): een Indaan die een deken weeft.
  • DILIGENCE. Persoonlijke vervulling via een eenvoudige excellentie van zelfexpressie. Basisvaardigheden worden als een middel voor het instellen van alle gewenste dingen om midden in een echte zelf-bezit. + Stil persistentie van elke goede daad van zelf in het belang van zijn eigen genie. - Een aanvaarding van de saaie routine van het dagelijks als een soort van voorbijgaande veiligheid. (Based Jones, 1953)
    16 º Ram (16): kabouters dansend in de ondergaande zon.
  • De vernieuwing. Wezen vriendschappelijke relatie tussen de mens als persoon en de volstrekt onpersoonlijke krachten van de natuur. + Eenvoudige geluk samen met onbeperkte mogelijkheden als de directe vrucht van de inspanning. - Wanen van geschiktheid met een compleet onvermogen om te handelen in reël eigen belang. (Op basis van Jones, 1953)
    17 º Ram (17): twee preutse spinsters zitten samen in stilte.
  • Scheidbrief. Geheel prive duurzaamheid van de werkelijkheid. Twee kanten van het zelf in een eeuwige pro en contra, afwijzing buiten alle beslissingen over de kwesties van het dagelijks leven. Verheugen in een volledige isolatie van de passerende beloningen, alsmede de onrendabele en zichzelf verspreiden oppervlakkigheden van de normale verhoudingen. + Volslagen trouw aan zichzelf in al zijn bijzondere idealiseringen van zijn eigen capaciteiten. - Verhoging van verheerlijking van ondiepe belangen en een Witless pretentie van onderscheid en grote deugd. (Based Jones, 1953)
    18 º Ram (18): Een lege hangmat.
  • Herkauwen. Zelf toereikendheid op haar maximale potentieel heroriëntatie naar innerlijke en uiterlijke aanpassing, en van een volslagen absoluutheid van niet dwang. Saldo van de persoonlijke werkelijkheid tussen de uitersten van de zuivere impuls en handelen. + Grondig integriteit vastgesteld door de innerlijke verzoening van uiterlijke disharmonieën. - Onvermogen om te begrijpen de conflicten van het leven en een consistente inspanning om ze te ontwijken. (Based Jones, 1953)
    19 º Ram (19): het magische tapijt van oriëntaal beeldmateriaal.
  • PANORAMA. Periodieke uitbreiding van de vrijheid van de mens van geest en ziel. Mind's oneindige capaciteit voor een overzicht van de ervaring. Deelname aan idealistische mogelijkheden zonder de nodige zelf-betrokkenheid. + Volledige realisatie van brede dotatie die ieder mens kan aan zijn eigen. - Onthechting van het gewone leven en een minachting voor zijn verantwoordelijkheden. (Based Jones, 1953)
    20 º Ram (20): een jong meisje dat de vogels eten geeft in de winter.
  • 21 ° Ram (21): Een vechtjas (Boxer) die de ring in gaat.
  • Inspanning. Symbool van een compleet gebrek aan persoonlijke gevoeligheid. Een moeten worden en in het bedrijf van het leven. + Een mobilisatie van de capaciteiten van het zelf in een geconcentreerde poging tot zelf-vestiging. - Een blinde rebellie en een bereidheid om elke bron van pseudo-waarden verkwisten. (Op basis van Jones, 1953)
    22 º Ram (22): De poort naar de tuin van alle voldane verlangens.
  • PROSPECT. Hier is zelfontplooiing in het besef dat er altijd onbeperkt dagen vooruit en dat onmetelijke grenzen moeten nog worden overschreden. + Hoge sneller om elke mogelijkheid van individuele ontdekking en ervaring. - Een tendens om weg terwijl de jaren overweegt de dingen die zouden kunnen worden aangevraagd voor het zelf liever alle werkelijke inspanningen om ze te winnen. (Based Jones, 1953)
    23 º Ram (23): Een vrouw in pastel kleuren met een zware en kostelijke maar bedekte lading.
  • Terughoudendheid. Een symbool van de fundamentele bevestigingspunt van de ziel in de beslotenheid van zijn eigen functioneren. De blijvende waarde van een ervaring waarvoor de aanvaardt een volledige verantwoordelijkheid. + Onberispelijke integriteit van de man wiens volheid van het leven wordt een praktische bijdrage aan de omstandigheden waarin hij woont. - Een afkeer om deel te nemen op alle vrij in het dagelijks leven. (Based Jones, 1953)
    24 º Ram (24): een open venster en een netgordijn waait in de hoorn des overvloeds.
  • Vrijgevigheid. De wederzijdse spilzucht van de mens en zijn wereld wanneer hij behoudt zijn ongeremde enthousiasme en zo verwelkomt elke wisselende en steeds terugkerende gelegenheid opening voor hem. Lijkt misschien onverdiend geluk .. + Onstuitbare genie voor het vastleggen van de rijkere vruchten van het leven en een grotere distributie voor de hogere werkelijkheid. - Een zelfvoldane en kleine zelf-belang in de verstrekking gunst aan anderen. (Based Jones, 1953)
    25 ° Ram (25): een dubbele belofte onthult haar binnenste en buitenste betekenissen.
  • GEVOELIGHEID. Dit is een symbool van Stark vindingrijkheid van de mens aan de kant van alledaagse ervaring. Onbeperkte capaciteit voor het zien van de wereld en zichzelf zowel innerlijk als uiterlijk .. + Een faciliteit van aanpassing door die alles in een bepaalde situatie kan worden gebracht in de volle samenwerking met de rest. - Compromising onoprechtheid en een mager te chicanes in alle menselijke relaties. (Based Jones, 1953)
    26 º Ram (26): een man bezeten van meer geschenken dan hij kan vasthouden.
  • UITRUSTING. Uitzonderlijke persoonlijke schenking hier gekenmerkt door een abnormale verspreiding van belang en een neiging om alle dingen te proberen. Een risico van frustratie of zelfs zichzelf verraden door een onbeheersbare rusteloosheid en overdreven zelfvertrouwen. + Een compromisloze onafhankelijkheid en een onuitputtelijke drive naar zelfontdekking. - Een obsessie door de ideeën van geen praktische waarde.
    27 º Ram (27): door verbeelding, een gemiste kans is weer bereikbaar.
  • Herformulering. De mens kan als de auteur van zijn eigen lot in plaats van een pion van oppervlakkige gebeurtenissen. Capaciteit van de mens te herstellen zich in zijn eigen wereld door eigen inspanningen, wanneer hij wil een beter fundament voor wat hij kan worden ingesteld te volbrengen. + Zichzelf effectieve commando's van zichzelf in een situatie gebracht onmiddellijke afgifte. - Zelfmedelijden als een toevluchtsoord van de werkelijkheid. (Based Jones, 1953)
    28 º Ram (28): Een groot teleurgesteld publiek.
  • Disjunctie. Ontgoocheling die komt wanneer een individu leert dat hij niet kan afhangen van het applaus van zijn medemensen, of maken de tijdelijke stemming van de massa's een goede gids voor de waarden die hij zou moeten nastreven. Hier is een oproep naar een individualiteit die kan rusten veilig in haar eigen creatieve potentie, catering buitenkant niets aan zichzelf. + Volledige geestelijke onafhankelijkheid. - Een destructieve assimilatie van het zelf om elke nederlaag of frustratie van de menselijke soort. (Based Jones, 1953)
    29 º Ram (29): de muziek van de hemelse sferen.
  • Verering. Een symbool van de capaciteit van de mens om zichzelf een onsterfelijk instrument voor de duurzame visies en ambities die zijn gemaakt en nu de wereld waarin hij leeft heiligen. + Een cadeau voor de effectieve articulatie of manifestatie van die eternalities via welke alle mensen zich op een. - Zelfbedrog en een aanvaarding van elke fantasie die vlakker het ego. (Based Jones, 1953)
    30 º Ram (30): Een eendenvijver en het brood.
  • BETROUWBAARHEID. Vermogen van de mens om zijn wereld van de ervaring volgens zijn eigen behoeften en om effectief te functioneren, omdat hij het inzicht om zich af te stemmen met zijn eigen genie heeft. + Een gewoon competentie of gemak in de omgang met onmiddellijke omstandigheden. - Een neiging tot provincialisme of een aanvaarding van het leven met een geheel kritiekloos zelfgenoegzaamheid. (Based Jones, 1953)
    -----------------------------------------------
  • 1 º Stier (31): een heldere bergbeek.
  • 2 º Stier (32): een elektrische storm.
  • 3 ºStier(33): verdere stappen naar een veld met bloeiende klaver.
  • 4 º Stier (34): DE POT VAN GOUD BIJ HET EINDE VAN DE REGENBOOG.
  • 5 º Stier(35): Een weduwe bij een open graf.
  • 6 º Stier(36): een brug gebouwd over een kloof.
  • 7 º Stier(37): een vrouw van Samaria komt water uit de put halen.
  • 8 º Stier (38): Een slee zonder sneeuw.
  • 9 º Stier (39): een versierde kerstboom.
  • 10 º Stier (40): een rode kruis verpleegster.
  • 11 º Stier (41): een vrouw strooit bloemen.
  • 12 º Stier (42): een jong koppel wandelt door MAIN STREET, venster shopping.
  • 13 º Stier (43): een portier die zware bagage draagt.
  • 14 º Stier (44): op het strand, kinderen spelen terwijl schaaldieren rond tasten AAN DE RAND VAN HET WATER.
  • 15 º Stier (45): een man met een liederlijke ZIJDE Hoed, ingeduffeld tegen de kou, trotseert dapper een storm.
  • 16 º Stier (46): een oude LERAAR faalt om intresse te wekken bij ZIJN LEERLINGEN omtrent traditionele kennis.
  • 17 º Stier (47): Dit is een symbolische strijd tussen 'zwaarden' EN 'toortsen'.
  • 18 º Stier (48): een vrouw lucht een oude zak door een zonnig raam.
  • 19 º Stier (49): een nieuw continent stijgt op van de oceaan.
  • 20 º Stier (50): slierten van wolken, GELIJKend op vleugels, stromen door DE LUCHT.
  • 21 º Stier (51): een bewegende vinger wijst op een bepaalde passage in een boek.
  • 22 º Stier (52): witte duif vliegt over troebel water.
  • 23 º Stier (53): Een juweliersshop gevuld met de mooiste juwelen.
  • 24 º Stier (54): EEN oorlogsINDIAaN riJDt onstuimig, menselijke schedels hangen aan zijn riem.
  • 25 º Stier (55): een groot goed onderhouden publiek park.
  • 26 º Stier (56): Een Spanjaard die een serenade zingt voor ZIJN senorita.
  • 27 º Stier (57): Een oude Indiaanse vrouw VERKOOPt kralen.
  • 28 º Stier (58): een volwassen VROUW herondekt de ROMANTIEK.
  • 29 º Stier (59): TWEE schoenlappers werken aan een tafel.
  • 30 º Stier (60): Een Pauw paradeerdt op het terras van een oud kasteel.
  • ------------------------------------------------------------------------------------
  • 1 º Tweelingen (61): een glazen bodem BOoT openbaart onder-ZEE WONDERen.
  • 2 º Tweelingen (62): de kerstman vult heimelijk de stock aan.
  • 3 º Tweelingen (63): de tuin van de Tuileries in Parijs.
  • 4 º Tweelingen (64): hulst en maretak BReNGen de kerstsfeer NAAR huis.
  • 5 º Tweelingen (65): een radicale MAGAZINE, VRAaGt naar ACTIE, en geeft een sensationele voorpagina.
  • 6 º Tweelingen (66): werklui die naar olie boren.
  • 7 º Tweelingen (67): een ouderwetse put.
  • 8 º Tweelingen (68): verhitte stakers rond een fabriek.
  • 9 º Tweelingen (69): Een koker GEVULD met pijlen.
  • 10 º Tweelingen (70): een VLIEGTUIG dat een duikvlucht uitvoert.
  • 11 º Tweelingen (71): onlangs geopend,cadeau gegeven, de PIONiER, NIEUWE KANSEN VOOR Experimenten.
  • 12 º Tweelingen (72): een zwarte slavin EISEN HAAR RECHTEN op VAN HAAR Meesteres.
  • 13 º Tweelingen (73): wereldberoemde Pianist GEeft EEN CONCERT voorstelling.
  • 14 º Tweelingen (74): twee mensen, leven ver van elkaar IN telepathische communicatie.
  • 15 º Tweelingen (75): twee Nederlandse kinderen praten.
  • 16 º Tweelingen (76): EEN VROUWen-activiste in een emotionele toespraak, DRAMATIZeert HAAR zaak.
  • 17 º Tweelingen (77): het hoofd van een robuuste JEUGD WIJZIGt IN DAT van een volwassen denker.
  • 18 º Tweelingen (78): twee Chinese MANNEn spreken Chinees (in een western menigte).
  • 19 º Tweelingen (79): een groot verouderd VOLUME BLIJKT EEN TRADITIONELE wijsheid te zijn.
  • 20 º Tweelingen (80): een cafetaria met een overvloed aan keuzes.
  • 21 ° Tweelingen (81): een tumultueuse arbeidersdemonstratie.
  • 22 ° Tweelingen (82): een menigte DANS PAREN in DE SCHUUR voor EEN OOGSTFEEST.
  • 23 º Tweelingen (83): DRIE jonge vogels in een nest hoog in een boom.
  • 24 º Tweelingen (84): kinderen schaatsen op het ijs.
  • 25 ° Tweelingen (85): een tuinman snoeit GROTE palmbomen.
  • 26 º Tweelingen (86): WINTERSE vorst in de bossen.
  • 27 º Tweelingen (87): een jonge zigeuner duikt op uit het bos en staart naar verre steden. 28 º Tweelingen (88): de SAMENLEVING VERLEeNt een FAILLISSEMENT aan HEM en EEN MAN verLAAT HET HOF.
  • 29 º Tweelingen (89): DE EERSTE spotvogel van de lente zingt VANop DE BOOM TOP.
  • 30 º Tweelingen (90): een parade van zwemmende schoonheden VOOR een GROTE strand menigte.
  • -------------------------------------------------------------------------------------------
  • 1 º Kreeft (91): op een schip de zeilers zakken Een oude vlag en trekken een nieuwe op.
  • 2 º Kreeft (92): een man op een Magisch Tapijt MERKT een uitgestrekt vergezicht op oNDER HEM.
  • 3 º Kreeft (93): een Arctartica onderzoeker leidt een RENDIER door ijs canyons.
  • 4 º Kreeft (94): Een kAT discussiërend met een muis.
  • 5 º Kreeft (95): bij een spoorwegovergang, is een auto vernield door een trein.
  • 6 º Kreeft (96): wilde vogels bedekken met veren hun nesten.
  • 7 º Kreeft (97): TWEE Feeën (natuur geesten) DANsen in een door de maan verlichte nacht.
  • 8 º Kreeft (98): een groep KONIJNEN gekleed en in een parade.
  • 9 º Kreeft (99): een klein, NAaKt meisje buigt OVER EEN VIJVER en probeert een vis te vangen.
  • 10 º Kreeft (100): een grote diamant in de eerste stadia van het snijproces.
  • 11 º Kreeft (101): een clown doet bekende persoonlijkheden na.
  • 12 º Kreeft (102): Een CHINESE vrouw VERPLEEGt een BABY WIEns AURA de reïncarnatie blijkt te zijn van een groot leraar.
  • 13 º Kreeft (103): EeN hand ENIGSZINS FLEXibel MET EEN ZEER ProMinente duim.
  • 14 º Kreeft (104): een zeer oude man kijkt naar een donkere ruimte in het noordoosten.
  • 15 º Kreeft (105): een groep mensen die teveel gegeten hebben en ervan genoten.
  • 16 º Kreeft (106): een man beSTUDEeRt een MANDALA die voor hem ligt, met de hulp van een zeer oude BOEK.
  • 17 º Kreeft (107): HET ZAAD dat groeit IN KENNIS EN Leven.
  • 18 º Kreeft (108): Een hen scharrelend VOOR HAAR kuikens.
  • 19 º Kreeft (109): een priester die EEN HUWELIJKsceremonie inzegent.
  • 20 º Kreeft (110): Venetiaanse GONDOLIERS IN EEN Serenade.
  • 21 ° Kreeft (111): Een prima donna zingt.
  • 22 ° Kreeft (112): een jonge vrouw die wacht op een zeilboot.
  • 23 º Kreeft (113): DE bijeenkomst VAN EEN LITERAIRE groep.
  • 24 º Kreeft (114): Een vrouw en twee mannen gestrand op een klein eiland in de Zuid-ZEEËN.
  • 25 º Kreeft (115): Een leidinggevende MAN verpakt in een onzichtbare mantel van de macht.
  • 26 º Kreeft (116): gasten zijn aan het LEZeN IN DE BIBLIOTHEEK VAN EEN LUXE HOME.
  • 27 º Kreeft (117): een heftige storm in een canyon bebouwd met dure woningen.
  • 28 º Kreeft (118): Indiaanse vrouw INTRODUCEERT haar school-vriend aan haar bijeengekomen volksstam.
  • 29 º Kreeft (119): Een GRIEKSE MUSE WEeGt Nieuw geboren tweelingen in gouden schalen.
  • 30 º Kreeft (120): een dochter van de Amerikaanse Revolutie.
  • ------------------------------------------------------------------------------------------
  • 1 º Leeuw (121): ONDER emotionele stress, stijgt het BLOED van een man naar zijn hoofd.
  • 2 º Leeuw (122): een epidemie van de bof.
  • 3 º Leeuw (123): een volwassen vrouw, bij het bijhouden van The Times, heeft haar haar kortgeknipt.
  • 4 º Leeuw (124): een man FORMEEL gekleed staat naast trofeeën die hij terug bracht van een jacht-expeditie.
  • 5 º Leeuw (125): rotsformatietoren OVER EEN Diepe CANYON.
  • 6 º Leeuw (126): een ouderwetse 'conservatieve' vrouw wordt geconfronteerd met een up-to-date meisje.
  • 7 º Leeuw (127): de sterrenbeelden van sterren aan de hemel.
  • 8 º Leeuw (128): glasblazers blazen mooie vazen met hun gecontroleerde ademhaling.
  • 9 º Leeuw (129): een communistische activist verspreidt ZIJN REVOLUTIONAIRE idealen.
  • 10 º Leeuw (130): de vroege ochtend dauw.
  • 11 º Leeuw (131): kinderen op een schommel in een enorme eik.
  • 12 º Leeuw (132): een gazon-avondParty van volwassenen.
  • 13 º Leeuw (133): een oude zee kapitein rockt op de veranda van zijn huisje.
  • 14 º Leeuw (134): engelachtig, een menselijke ziel fluistert, zoekend naar duidelijkheid.
  • 15 º Leeuw (135): Een optocht beweegt ZICH LANGS EEN STRAAT volgepakt met mensen.
  • 16 º Leeuw (136): BRILjante zonneschijn net na een storm.
  • 17 º Leeuw (137): VRIJWILLIGERS KERKkoor maakt een sociaal evenement VAN een repetitie.
  • 18 º Leeuw (138): Een CHEMIST voert een experiment uit voor zijn studenten.
  • 19 º Leeuw (139): een woonboot PARTY.
  • 20 º Leeuw (140): AMERIkaans INDIAaNS optreden van een ritueel aan de zon.
  • 21 ° Leeuw (141): dronken kippen FLAPpen duizelig met hun vleugels en proberen te vliegen.
  • 22 ° Leeuw (142): Een CARRIëRe postduif volbrengt zijn taak.
  • 23 º Leeuw (143): Een RIjDstER zonder zadel in een circus toont HAaR GEVAARLIJKE vaardigheid.
  • 24 º Leeuw (144): TOTAaL GECONCENTREERD omtrent zijn innerlijke spirituele VERWEZENLIJKING, zit een man in een toestand van volkomen verwaarlozing van zijn lichaam.
  • 25 º Leeuw (145): een grote kameel OVERSCHRIJD een groot en verboden stuk van de woestijn.
  • 26 º Leeuw (146): na een zware storm, een regenboog.
  • 27 º Leeuw (147): aanbreken van de dag - DE lichtgevende dageraad aan de Oostelijke-hemel.
  • 28 º Leeuw (148): veel kleine vogels op een tak VAN EEN grote boom.
  • 29 º Leeuw (149): Een zeemeermin UIT DE OCEAAN KLAAR VOOR de wedergeboorte in een menselijke gedaante.
  • 30 º Leeuw (150): EEN geopende BRIEF.
  • --------------------------------------------------------------------------------------
  • 1 º Maagd (151): IN EEN PORTRET zijn HET BESTE VAN EEN MAN'S KENMERKEN EN ZIJN eigenschappen geïdealiseerd.
  • 2 º Maagd (152): een groot wit kruis-overheerst het landschap en staat alleen op de top van een hoge heuvel.
  • 3 º Maagd (153): TWEE bewaar engelen Brengen BESCHERMING.
  • 4 º Maagd (154): zwarte en witte kinderen, gelukkig spelend met elkaar.
  • 5 º Maagd (155): een man die zich bewust wordt van NATUUR geesten EN gewoonlijk ongeziene spirituele ENERGIES.
  • 6 º Maagd (156): een draaimolen
  • 7 º Maagd (157): een harem.
  • 8 º Maagd (158): een meisje NEEMT HAAR EERSTE DANS INSTRUCTIE.
  • 9 º Maagd (159): Een expressionistische SCHILDER MAaKt een futuristische tekening.
  • 10 º Maagd (160): TWEE hoofden kijken uit en achter DE Schaduw.
  • 11 º Maagd (161): een jongen gekneed naar ZIJN MOEDER'S eerzuchtig streven voor hem.
  • 12 º Maagd (162): een bruid MET HAAR sluier weggerukt.
  • 13 º Maagd (163): een krachtige staatsman overwint EEN STAAT VAN POLITIEKE hysterie.
  • 14 º Maagd (164): Een familie stamboom.
  • 15 ° Maagd (165): een fijne zijde sier zakdoek.
  • 16 º Maagd (166): kinder menigte in de orang-oeTANG hok in een dierentuin.
  • 17 º Maagd (167): Een vulkaanuitbarsting.
  • 18 º Maagd (168): twee meisjes die spelen met een ouija bord.
  • 19 º Maagd (169): Een ZWEM Race.
  • 20 º Maagd (170): een caravan van auto's op weg naar het BELOOFDe LAND.
  • 21 ° Maagd (171): een meisjes basketbal team.
  • 22 º Maagd (172): Een koninklijke mantel met armen verrijkt met edelstenen.
  • 23 º Maagd (173): een leeuwen-Temmer haast zich onbevreesd IN HET CIRCUS ARENA.
  • 24 º Maagd (174): Maria en haar witte LAM.
  • 25 ° Maagd (175): een vlag halfstok voor een openbaar gebouw.
  • 26 º Maagd (176): Een jongen met wierookvat DIENT naast de priester op het altaar.
  • 27 º Maagd (177): aristocratische oudere dames DRINKEN namiddagthee IN een rijke HOME.
  • 28 º Maagd (178): een kale man die de macht grijpt.
  • 29° Maagd (179) een man verkrijgt kennis van een oude boekrol die hij leest.
  • 30° Maagd (180)hij heeft een dringende taak te vervullen, en een man kijkt dan niet naar enige afleiding.
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
  • 1° Weegschaal (181): een vlinder geCONSERVEert EN PERFECT gemaakt met een DARTs er doorheen.
  • 2 º Weegschaal (182) het licht van de zesde race, gettransporteerd naar de zevende
  • 3 º Weegschaal (183): de dauw van een nieuwe dag BLIJKt Alles te veranderden.
  • 4 º Weegschaal (184): Een groep jongeren zIT IN SPIRITUELE communie rond een kampvuur.
  • 5 º Weegschaal (185): een man leert de waarlijke innerlijke kennis VAN DE NIEUWE WERELD aan zijn studenten.
  • 6º Weegschaal (186): een man kijkt naar zijn idealen die een concrete vorm aan nemen VOOR ZIJN INNERlijke visie.
  • 7 º Weegschaal (187): een vrouw voedert de kippen en beschermt hen tegen de haviken.
  • 8 º Weegschaal (188): een laaiende open haard in een verlaten huis.
  • 9 º Weegschaal (189): drie oude Meesters hangen in een speciale ruimte in een kunstgalerie.
  • 10 º Weegschaal (190): Een kano NADERt de VEILIGHEID VIA gevaarlijke wateren.
  • 11 º Weegschaal (191): Een HOOGLERAAR kijkt over zijn bril naar zijn studenten.
  • 12 º Weegschaal (192): MIJNWERKERS verschijnen uit een diepe kolenmijn.
  • 13 º Weegschaal (193): kinderen blazen zeepbellen.
  • 14 º Weegschaal (194): in de hitte van de middag, neemt een man een SIESTA.
  • 15 º Weegschaal (195): CIRkelvormige paden.
  • 16 º Weegschaal (196): na een storm, een boot landt aan een aanlegsteiger voor WEDEROPBOUW.
  • 17 º Weegschaal (197): een gepensioneerde zeekapitein kijkt naar de binnenvarende schepen en de schepen die de haven verlaten.
  • 18 º Weegschaal (198): twee mannen onder arrest GEPLAATST.
  • 19 º Weegschaal (199): Een roversbende die is ondergedoken.
  • 20 º Weegschaal (200): een Joodse rabbi die zijn werkzaamheden verricht.
  • 21 ° Weegschaal (201): een menigte OP EEN STRAND.
  • 22 º Weegschaal (202): een kind Geeft VOGELS te drinken in een fontein.
  • 23 º Weegschaal (203): zingende stemmen met uitbundige tonen zijn de aankondigers van de opkomende zon.
  • 24 º Weegschaal (204): een derde vleugel aan de linkerkant van een vlinder.
  • 25 º Weegschaal (205): HET ZICHT VAN EEN herfstblad BRENGT EEN PILGRIM de plotselinge openbaring van het mysterie van leven en dood.
  • 26 º Weegschaal (206): een adelaar en een grote witte duif draaien in elkaar.
  • 27 º Weegschaal (207): een vliegtuig vliegt, hoog aan de heldere hemel.
  • 28 º Weegschaal (208): een man in DiEpE somberheid. ongeweten, engelen komen hem te hulp.
  • 29 º Weegschaal (209): de uitgestrekte mensheid blijft te bereiken voor kennis, OVERDRAAGBAAR van generatie op generatie.
  • 30 º Weegschaal (210): DRIE heuvels van kennis op een filosoof zijn hoofd.
  • ----------------------------------------------------------------------------------------
  • 1 º Schorpioen (211): Een sightseeing BUS GEVULD MET toeristen.
  • 2 º Schorpioen (212): een gebroken fles en gemorst parfum.
  • 3 º Schorpioen (213): BURENHULP bij EEN HUISinzameling in een klein dorp.
  • 4 º Schorpioen (214): Een JEUGDige groep houdt een brandende kaars vast in een devotioneel ritueel.
  • 5 º Schorpioen (215): Een enorme, rotsachtige kust werkt tegen de beukende golven VAN DE ZEE.
  • 6 º Schorpioen (216): de goudkoorts trekt mannen weg van hun eigen bodem.
  • 7 º Schorpioen (217): DIEPZEE duikers.
  • 8 º Schorpioen (218): de maan schijnend over een meer.
  • 9 º Schorpioen (219): een tandarts aan het werk.
  • 10 º Schorpioen (220): een lidmaatsschaps Souper herenigt OuDe kameraden.
  • 11 º Schorpioen (221): Een drenkeling WORDT gered.
  • 12 º Schorpioen (222): een officieel ambassadebal.
  • 13 º Schorpioen (223): een uitvinder voert een LABORATORium experiment uit.
  • 14 º Schorpioen (224): Telefoonlijnmannen aan het werk installeren nieuwe verbindingen.
  • 15 º Schorpioen (225): kinderen die spelen rond vijf heuvels van zand.
  • 16 º Schorpioen (226): een meisjes gezicht breekt open in een glimlach.
  • 17 º Schorpioen (227): een vrouw, GEVULD MET HAAR EIGEN GEEST, is de vader van haar eigen kind.
  • 18 º Schorpioen (228): Een pad door de bossen rijk aan herfstkleuring.
  • 19 º Schorpioen (229): Een papegaai luistert en praat en herhaalt een gesprek dat HIJ HEEFT afgeluisterd.
  • 20 º Schorpioen (230): een vrouw draagt aan de zijkant twee donkere gordijnen die de ingang versperren naar een heilige weg.
  • 21 ° Schorpioen (231): gehoorzaam aan zijn geweten, een soldaat WEERSTAat ORDERS.
  • 22 º Schorpioen (232): JAGERS SCHIETEN wilde eenden.
  • 23 º Schorpioen (233): Een metamorfose konijn IN EEN sprookje (aarde geesten).
  • 24 º Schorpioen (234): een menigte komt van de berg af om te luisteren naar een geïnspireerde man.
  • 25 ° Schorpioen (235): een X-RAY foto.
  • 26 º Schorpioen (236): INDIANEN MAKen een kamp (op NIEUW GRONDGEBIED)
  • 27 º Schorpioen (237): Een MILITAIRE BAND MARSeErt luidruchtig via de straten van de stad.
  • 28 º Schorpioen (238): DE KONING VAN DE sprookjes NADERt zijn domein.
  • 29 º Schorpioen (239): een indiaanse vrouw pleit tegenover de chef voor het leven van haar kinderen.
  • 30 º Schorpioen (240): KINDEREN IN HALLOWEEN kostuums dossen zich uit in verschillende kledij.
  • ------------------------------------------------------------------------------------------
  • 1 º Boogschutter (241): GEPENSIONEERDE leger veteranen VERZAMELen om oude herinneringen op te halen.
  • 2 º Boogschutter (242): de oceaan bedekt met witte kapjes.
  • 3 º Boogschutter (243): twee mannen spelen schaak.
  • 4 º Boogschutter (244): Een klein kind leert lopen.
  • 5 º Boogschutter (245): een oude uil in een boom.
  • 6 º Boogschutter (246): een spel CRICKET.
  • 7 º Boogschutter (247): Cupido klopt aan de deur van een menselijk hart.
  • 8 º Boogschutter (248): Diep in het diepste van de aarde, nieuwe elementen worden gevormd.
  • 9 º Boogschutter (249): een moeder LEiD HAaR klein kind stap voor stap op de trap.
  • 10 º Boogschutter (250): een theatrale voorstelling van een GOuD HArIge 'Godin van de kansen'.
  • 11 º Boogschutter (251): DE LAMP VAN FYSISCHE verlichting aan de linker-tempel.
  • 12 º Boogschutter (252): Een vlag die verandert in een adelaar DAT kraait.
  • 13 º Boogschutter (253): een weduw's verleden is aan het licht komen.
  • 14 º Boogschutter (254): de piramides en de sfinx.
  • 15 º Boogschutter (255): DE veelvraat zoekt zijn schaduw op veelvratendag.
  • 16 º Boogschutter (256): zeemeeuwen vliegen rond EEN SCHIP op zoek naar voedsel.
  • 17 º Boogschutter (257): een oosterlijke zonsopgang service.
  • 18 º Boogschutter (258): kleine kinderen met zonnehoeden.
  • 19 º Boogschutter (259): pelikanen, verstoord door de vuilnis van mensen verhuizen hun jongen naar een nieuwe verblijfsplaats.
  • 20 º Boogschutter (260): In de winter mensen snijden ijs uit een bevroren vijver, voor ZOMERs VOOR GEBRUIK.
  • 21 º Boogschutter (261): een kind en een hond DRAGEN geleende brillen.
  • 22 º Boogschutter (262): een Chinese wasserette.
  • 23 º Boogschutter (263): IMMIGRANTEN komen in een nieuw land aan.
  • 24 º Boogschutter (264): Een Bluebird ( blauwe vogel = geluksbrenger) staat bij de deur van het huis.
  • 25 º Boogschutter (265): Een mollige jongen op een stokpaardje.
  • 26 º Boogschutter (266): een vlagge-drager IN EEN gevecht.
  • 27 º Boogschutter (267): de beeldhouwer zijn visie neemt een vorm aan.
  • 28 º Boogschutter (268): een oude brug over een mooie rivier constant in beweging.
  • 29 º Boogschutter (269): Een dikke jongen maait het gazon.
  • 30 º Boogschutter (270): De Paus ZEGENt De gelovigen.
  • ----------------------------------------------------------------------------------
  • 1 º Steenbok (271): een indiaanse chief VORDERt de MACHT VAN DE SAMENGESTELDE stam.
  • 2 º Steenbok (272): DRIE glas-in-loodramen in een gotische kerk, één beschadigd door de oorlog.
  • 3 º Steenbok (273): de menselijke ziel, IN ZIJN VOOR gretigheid voor nieuwe ervaringen, zoekt bevestiging.
  • 4 º Steenbok (274): een groep mensen legt een grote kano in voor een reis over het water.
  • 5 º Steenbok (275): INDIANEN - SOMMIGE ROeiend met een kano EN ANDEREN DANSen een oorlog, DANsen erin.
  • 6 º Steenbok (276): TiEN boomstammen liggend onder EEN poort LEIDen TOT donkere bossen.
  • 7 º Steenbok (277): een gesluierde Profeet SPREEKT, in beslag genomen door de macht van een god.
  • 8 º Steenbok (278): VOGELS IN HET HUIS zingen heel gelukkig.
  • 9 º Steenbok (279): een engel draagt een harp.
  • 10 º Steenbok (280): een Albatross voederen uit DE HAND VAN EEN zeeman.
  • 11 º Steenbok (281): fazanten laten hun BRILLIANTe kleuren zien op een Privaat domein.
  • 12 º Steenbok (282): een student van natuur lezingen krijgt weinig bekende aspecten van het leven.
  • 13 º Steenbok (283): Een vurige vereerster MEDITeert op de uiteindelijke realiteit van het bestaan.
  • 14 º Steenbok (284): een oude bas-reliëf gegraveerd in graniet blijft een getuige van EEN LANGE VERGETEN CULTUUR.
  • 15 º Steenbok (285): in een ziekenhuis, de kinder-afdeling is gevuld met speelgoed.
  • 16 º Steenbok (286): schoolterreinen GEVULD MET jongens en meisjes in GYMNASIUM pakken.
  • 17 º Steenbok (287): een meisje baad heimelijk NAAKT.
  • 18 º Steenbok (288): DE engelse vlag vliegt van Een nieuw Britse oorlogsschip.
  • 19 º Steenbok (289): een kind van ongeveer vijf draagt een hele grote boodschappentas GEVULD MET boodschappen.
  • 20 º Steenbok (290): een verborgen koorzang TIJDENS religieuze erediensten.
  • 21 ° Steenbok (291): Een estafette.
  • 22 º Steenbok (292): een generaal accepteert zijn nederlaag elegant.
  • 23 º Steenbok (293): een slodaat ONTVANGENt twee onderscheidingen VOOR moed in de strijd.
  • 24 º Steenbok (294): een vrouw nadert een klooster.
  • 25 º Steenbok (295): een orientaanse sierdekenhandelaar IN EEN WINKEL GEVULD MET EDELE sierdekens
  • 26 º Steenbok (296): Een natuur geesten DANS IN DE NEVEL VAN een waterval.
  • 27 º Steenbok (297): een berg BEDEVAART.
  • 28 º Steenbok (298): een grote volière.
  • 29 º Steenbok (299): een vrouw LEest ThEe bladeren.
  • 30 º Steenbok (300): de bestuurders van een grote onderneming ontmoeten elkaar in een geheime vergadering.
  • -------------------------------------------------------------------------------
  • 1 º Waterman (301): een oude leemsteen opdracht.
  • 2 º Waterman (302): een onverwachte onweersbui.
  • 3 º Waterman (303): Een deserteur van de marine.
  • 4 º Waterman (304): een Hindoe genezer.
  • 5 º Waterman (305): een Raad van VOOROUDERS.
  • 6 º Waterman (306): Een gemaskerd FIGUuR voert ritualistische HANDELINGEN uit IN EEN MySTERIEUs spel.
  • 7 º Waterman (307): een kind geboren uit een eischelp.
  • 8 º Waterman (308): mooi geklede wax figuren om te vertonen.
  • 9 º Waterman (309): een vlag wordt veranderd in een adelaar.
  • 10 º Waterman (310): Een POPULARITEIT DAT vluchtig blijkt te zijn.
  • 11 º Waterman (311): Tijdens een stil UUR, een man ONTVANGT NIEUWE INSPIRATIE DIE zijn leven KaN VERANDEREN.
  • 12 º Waterman (312): MENSEN OP EEN grote trap, gaan geleidelijk omhoog.
  • 13 º Waterman (313): een barometer.
  • 14 º Waterman (314): een trein nadert een tunnel.
  • 15 º Waterman (315): twee tortelduifjes zitten op een hek en zingen gelukkig.
  • 16 º Waterman (316): Een grote zakenman aan zijn schrijftafel.
  • 17 º Waterman (317): een waakhond op wacht, voor de bescherming van zijn meester en zijn BEZITTINGEN.
  • 18 º Waterman (318): een ongemaskerde man OP EEN gemaskerd bal.
  • 19 º Waterman (319): een bosbrand geblust.
  • 20 º Waterman (320): een grote witte duif draagt een bericht.
  • 21 º Waterman (321): een vrouw teleurgesteld en gedesillusioneerd, moedig geconfronteerd met een schijnbaar leeg leven.
  • 22 º Waterman (322): Een sierdeken op een vloer voor kinderen om op te spelen.
  • 23 º Waterman (323): Een grote beer zit neer en zwaait met zijn voorpoten.
  • 24 º Waterman (324): een man draait ZIJN RUG Om naar ZIJN PASSIE's en leert de diepe WIJSHEID vanuit zijn ervaring.
  • 25 º Waterman (325): een vlinder met de rechter vleugel perfect gevormd.
  • 26 º Waterman (326): Een GARAGist TEST EEN AUTObatterij met een hydrometer. 27 º Waterman (327): een oude klei vaas gevuld met verse Viooltjes.
  • 28 º Waterman (328): EEN BOOM gekapt en gezaagd om een levering te verzekeren van hout voor de winter.
  • 29 º Waterman (329): VLINDER komt te voorschijn UIT EEN Chrysant.
  • 30 º Waterman (330): door de maan verlichte velden, eens BABYLON, zijn bloeiend wit.
  • -----------------------------------------------------------------------------------------
  • 1 º Vissen (331): Een drukke OPENBARE markt.
  • 2 º Vissen (332): een eekhoorn zich verstoppend Voor de JAGERS.
  • 3 º Vissen (333): Een angstaanjagend bos.
  • 4 º Vissen (334): zware autoverkeer op een smalle landengte verbindt twee badplaatsen.
  • 5 º Vissen (335): Een KERK Bazaar.
  • 6 º Vissen (336): een parade van legerofficieren IN galakledij.
  • 7 º Vissen (337): VERLICHT DOOR EEN straal van licht, een groot kruis ligt op een rots omgeven door de zee en mist.
  • 8 º Vissen (338): een meisje blaast op een hoorn.
  • 9 º Vissen (339): de RACE BEGINT: met de bedoeling van zijn rivalen uit te schakelen, een Jockey spoort zijn paard aan naar Grote snelheid.
  • 10 º Vissen (340): een VLIEGENIER in de wolken.
  • 11 º Vissen (341): MANNEN REIZEND over Een smal pad, zoekend naar verlichting.
  • 12 º Vissen (342): EEN ONDERZOEK naar de inwijding van het heiligdom VAN EEN occulte broederschap.
  • 13 º Vissen (343): een zwaard, gebruikt in vele gevechten, in een museum.
  • 14 º Vissen (344): een dame gehuld in een vossenmantel.
  • 15 º Vissen (345): een officier drilt zijn mannen in een gesimuleerde aanval.
  • 16 º Vissen (346): in een rustige moment een CREATIVE INDIVIDUEEL, beleeft de stroom van inspiratie.
  • 17 º Vissen (347): een paasconcert.
  • 18 º Vissen (348): in een enorme TENT, een beroemde begeleider hernieuwt zijn ontmoeting met spectaculaire prestaties.
  • 19 º Vissen (349): Een Meester geeft ZIJN discipel instructie's.
  • 20 º Vissen (350): Een tafel gezet voor een avond maaltijd.
  • 21 ° Vissen (351): een kleine witte lam, een kind en een Chinees PERSONEELSLID.
  • 22 º Vissen (352): Een profeet brengt de nieuwe wet van de berg Sinai naar beneden.
  • 23 º Vissen (353): Een 'MATERIALIZerend MEDIUM' GEeft een seance.
  • 24 º Vissen (354): een bewoond eiland.
  • 25 º Vissen (355): het zuiveren van het priesterschap.
  • 26 º Vissen (356): EEN NIEUWE MAAN geeft aan DAT HET IS TIJD VOOR de MENSEN om door te gaan met hun verschillende projecten.
  • 27 º Vissen (357): Een halve maan verlicht de hemel.
  • 28 º Vissen (358): een vruchtbare TUIN onder de volle maan.
  • 29 º Vissen (359): LICHT BREekt IN vele kleuren als het door een prisma passert.
  • 30 º Vissen (360): Een MAJESTueuze rotsformatie, dat lijkt op een gezicht wordt geïdealiseerd DOOR een jongen die neemt het als zijn ideaal van grootsheid, en toen hij opgroeide, begon hij erop te lijken.
  • --------------------------------------------------------------------------------

  • Hoe maakt men gebruik van de Sabian Symbolen in astrologie?
    -----
    Wanneer u het symbool zoekt voor een planeet of plaatsing in een horoscoop, dan moet u de graad afronden naar het volgende gehele getal dat wil zeggen, als de planeet op 27.15 Vissen is, moet lezen 28° Vissen. Dit is omdat de dierenriem begint bij 00.00 Ram en de symbolen beginnen bij 1 Ram. Dus, zelfs als de die u zoekt op 27.00 Vissen is, zou je nog lezen 28.00Vissen. Dit gezegd hebbende, moet er worden beklemtoond dat het symbool voor de graad ervóór (dwz 27.00 Vissen ) veel licht zal schijnen op de kwestie en moet worden onderzocht - de graad ervóór geeft de 'karmische' problemen van de planeet of plaatsing, een talent dat wordt gebracht door of een probleem dat moet worden uitgewerkt en eventueel los gelaten. Denk aan de interpretaties toegepast op de maan's zuidknoop als gids om de graad ervóór. De graad erna (29.00 Pisces ) is ook heel verhelderend.
    ---
    Deze symbolen kunnen worden gebruikt in elk aspect van de astrologie, met inbegrip van uurhoek, mondaine, electional en zelfs voor een van de zodiakaal zoals heliocentrisch, siderische of drakonisch. Een grote oefening die helpt om meer te zien in deze symbolen is om het symbool voor de Zon te vinden bij zonsopkomst en te kijken wat er gebeurt in de gehele dag. U kunt ook kijken naar de graad van de nieuwe of volle maan en zoeken naar aanwijzingen voor wat er in die periode kan gebeuren.
    . .