vrijdag 9 oktober 2009

Vesta in Tekens Huizen en Aspecten Astrologie

Vesta in huizen, tekens en aspecten astrologie
http://www.bobmarks.com
vertaald door janny

Vesta's plaatsing in de horoscoop laat zien waar en hoe we kunnen worden overtuigd, waar we onze energie kunnen richten op het grootste effect. Maar het blijkt ook de plaats te zijn waar we, periodiek, ons terug moeten trekken en "onze batterijen op te laden." Als we dat niet doen, zullen we uitgeput geraken, en zelfs ziek.
Vesta heeft ook een effect op onze seksualiteit, maar het is niet de rauwe, dierlijke drijfveer van Mars of Pluto. Het is meer een beredeneerde keuze, die in overeenstemming is met de Vesta affiniteit met het teken van de Maagd.
Lenore Cantor vertelde het volgende verhaal in een lezing enkele jaren terug. Ze ging voor een bezoek aan de inmiddels overleden Charles Emerson en ze kwam vast te zitten in zijn lift tussen de verdiepingen in. Terwijl ze stond te wachten op de techniekers, schreeuwde Charles naar haar in de liftschacht: "Lenore, waar staat je Vesta?"Vesta regeert ook kleine, beperkte plaatsen.
--------------------------------------------------
Vesta in de Huizen:
------------------------
Vesta in het 1ste huis: Zo nu en dan, moet je weg zijn van alles en iedereen om op te laden. Als Vesta dicht bij de Ascendant is, kan er sprake zijn van een blokkage op het moment van de geboorte.
----------

Vesta in de 2de Huis: Je moet werken, vaker dan andere mensen, stoppen om op te laden, maar dit is alleen van toepassing op het werk waar je geld verdient. Je kunt nog wel persoonlijke taken doen rond het huis.
----------
Dit is anders dan degenen die Vesta in de 6de huis hebben, want deze mensen moeten alle werkzaamheden periodiek stoppen.
---------
Vesta in het 3de Huis: Om op te laden, moet je zwijgen en stoppen met communiceren voor een tijdje. Als je broers of zussen hebt, kunt u niet voortdurend hen om u heen hebben omdat ze je kunnen uitputten. Je moet weg gaan. Buren hebben hetzelfde effect, maar omdat men meestal niet 24 uur per dag met hen bezig is, zal dit minder een probleem zijn.
----------
Vesta in de 4de Huis: Het thuiskomen gaat je uitputten. Dit is gemakkelijk genoeg om te genezen. Haal meer informatie.
----------
Vesta in het 5de huis: Romantiek kan warm en zwaar worden, maar dan moet je gewoon een pauze te nemen. Zorg ervoor dat u uit legt aan uw geliefden dat u Vesta hebt in het 5de huis en dat dat betekent dat je een tijdje weg zal zijn om op te laden, want anders kun je ziek worden. Ik weet zeker dat ze dat zullen begrijpen. Het 5de huis regeert ook over kinderen, sport, spel, creativiteit, gokken, speculatie, hobby's, en alle activiteiten die leuk zijn. Leg je partner uit dat je zo nu en dan, er van tussen moet en dat zij de kleine lievelingen moeten verzorgen omdat je uitgeput geraakt. Creatieve bezigheden, sport en spel kunnen ook worden getolereerd voor slechts zo lang. Dan moet je je terug trekken en op laden. Het is hetzelfde met hobby's. Het maakt niet uit hoeveel je van ze houdt, je moet zien weg te komen voor een tijdje zo nu en dan. Zoals voor het gokken en speculatie, goed, maar maak jezelf niet tot een 1 dag-handelaar.
----------
Vesta in het 6e Huis: Ik heb dit. Zo nu en dan, moet je een extra dag vrij nemen van het werk. Als je dat niet doet, wordt je uitgeput en ziek. Wanneer je je werk te doen, bent u zeer geconsentreerd. De aard van uw werk en de stijl zal afhangen van het teken waar Vesta in staat.
----------
Vesta in het 7e Huis: Als u getrouwd bent of leeft met iemand (iemand met wie je betrokken bent, en niet alleen een kamergenoot) moet je je eigen ruimte hebben. Je kunt niet om hen heen 24 uur per dag. Ga weg, ook al is het maar voor een uur of zo per keer. Zo niet, dan zal je de neiging krijgen uitgeput te raken en ziek. Zorg ervoor dat u dit bespreekt met hen voordat je weggaat, anders gaan ze misschien denken dat het vreemd is en dat je wilt apart vakantie wilt nemen.
----------
Vesta in het 8e Huis: Een lange tijd geleden was er een quiz show genaamd "You Bet Your Life" georganiseerd door Groucho Marx. Een van de deelnemers had negen kinderen. Toen hij werd gevraagd waarom hij zo veel kinderen, de man antwoordde: "Ik vind het Groucho." Punch Groucho's lijn was "Ik hou van mijn sigaar ook, maar ik neem het uit mijn mond zo nu en dan." Sorry, maar als je Vesta hebt in het 8e huis kan u (in tegenstelling tot die meneer) gewoon geen sex hebben 24 u op 7. Neem een pauze.
----------
Vesta in het 9e Huis: Dit is het huis van lange reizen, zowel geestelijk als lichamelijk. Dit omvat het hoger onderwijs. Als je studeert voor een vergevorderde graad , zorg er dan voor om extra tijd in te lassen in het tijdschema voor de rest. U kunt alleen op een lange reis gaan voor een bepaalde tijd. Blijf je te lang weg van huis en je raakt uitgeput.
----------
Vesta in het 10e Huis: Zoals die met Vesta in het 6e huis, moet je weg zien te komen van het werk om op te laden. Daarnaast moet u ook weg blijven van het publieke oog. Verberg je een tijdje totdat je opgeladen bent. Het 10de huis regeert de "baas" ook. Als je er een hebt, moet je een manier vinden om weg te komen zo nu en dan.
----------
Vesta in de 11e Huis: Laat je vrienden weten dat je, je periodiek ervan verwijderd om tijd te krijgen om op te laden. Je hebt ook een periodieke onderbreking nodig, voor het nastreven van je eigen "hoop en wensen."
----------
Vesta in het 12de Huis: Dit is het huis van terugtrekking. Paradoxaal genoeg moet je, je terug trekken uit het huis van terugtrekking! Blijf niet een te lange tijd op een religieuze retraite, bijvoorbeeld, of in een ziekenhuis. Alleen al het zijn in een plaats van beperking of intrekking zal de neiging hebben om je uit te putten.
-------------------------------------------------
Vesta in de tekens:
-----------
Vesta in Ram: geeft de mogelijkheid om zich snel en intensief in te stellen op elke taak. Goed voor niet-routinematige projecten die directe actie vereisen.
-----------
Vesta in Stier: het kost tijd om aandacht te krijgen, maar zodra ze dat doen, kunnen ze het moeilijk vinden om te stoppen. Goed voor iets waarvoor veel doorzettingsvermogen nodig is.
----------
Vesta in Tweelingen: richt zich op communicatie en informatie. Goed voor het richten op meerdere projecten.
----------
Vesta in Kreeft: richt zich op de thuis en binnenlandse zaken. Goed voor elk project waarbij intuïtie en vooral voor de nadruk op het emotionele of de gevoelszijde van elke situatie.
----------
Vesta in Leeuw: richt zich op creativiteit en zelfexpressie. Goed voor zich te concentreren op de dramatische of creatieve kant van elke situatie.
----------
Vesta in Maagd: richt zich op details. Goed voor elk project wat precisie vereist en waar aandacht voor detail nodig is.
----------
Vesta in Weegschaal: partnerschap richt zich op zaken. Goed voor gericht te zijn op zowel de sociale of artistieke kant van elke situatie. Goed ook voor projecten die een artistieke zin of sociale interactie hebben.
----------
Vesta in Schorpioen: richt zich op het vinden van verborgen geheimen, of over kwesties met betrekking tot herstel of te eliminatie. Goed voor projecten waar iets ofwel wordt getransformeerd of weggenomen, of wanneer er iets verborgen is dat moet worden onderzocht.
----------
Vesta in Boogschutter: richt zich op de "big picture". Goed voor projecten die het enthousiasme aanwakkeren en het avontuur.
---------
Vesta in Steenbok: richt zich op de organisatie en controle. Goed voor projecten die veel planning nodig hebben en doorzettingsvermogen.
--------
Vesta in Waterman: richt zich op vrienden of omgaan met groepen mensen. Goed voor projecten die nieuw zijn en 'anders', en die zelfs een beetje schokkend zijn.
--------
Vesta in Vissen: richt zich op dromen en verbeelding. Goed voor projecten gericht op het helpen van mensen, of voor een project dat veel verbeelding nodig heeft.
----------------------------------------------
Vesta in Aspect:
----------
Vesta in aspect met de Zon: De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) betekenen dat het vermogen om zich meer te concentreren natuurlijker tot u zal komen. Met de stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) moet je daar aan werken. De neiging met de stressvolle aspecten zijn, te geconcentreerd zijn, of moeite hebben met concentreren.
----------

Vesta in aspect de Maan: De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) kan een instinctief vermogen hebben om zich te concentreren (in tegenstelling tot het bewuste, rechtstreeks gericht vermogen van Zon-Vesta aspecten). De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) kan duiden op iemand die gebruik maakt van het werk om hun eigen gevoelens te negeren, of een moeder hebben die zo was. De andere kant van Maan-Vesta stress aspecten is een persoon die zich niet kan concentreren, omdat hun emoties de vrije loop nemen. Het spreekt vanzelf dat het echte werk in deze gevallen is, om te werken aan het uiten van gevoelens zonder verlies van concentratie en zonder hysterisch te worden.
----------
Vesta in aspect Mercurius: De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) verhoging van het vermogen zich te concentreren op communicatie en andere mentale taken. De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) zouden kunnen betekenen; een neiging tot dwangmatig richten op details en dag-tot-dag taken (Mercurius) of iemand die dat niet helemaal aankan. Er kan ook een neiging zijn tot veel praten en weinig zeggen, of, meer algemeen, een probleem met communiceren. Dit kan ook aangeven iemand die veel praat over seks, maar niet kan leveren wanneer het telt.
----------------
Vesta in aspect Venus: Venus beheerst iemands sociale vaardigheden en artistieke capaciteiten. Meer in het algemeen, regelt het ons vermogen om plezier te ervaren en gelukkig te zijn. Harmonieus aspecten ((conjunctie, sextiel en driehoek) met Vesta kan het gemakkelijker maken om zich op deze dingen te concentreren. De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) kan duiden op een tendens om het geluk te vermijden door zich te concentreren op het werk, of iemand die moeite heeft om plezier te halen uit het werk. Werkzaamheden kunnen ook worden gebruikt om de sociale interactie te vermijden. Omgekeerd kan dit iemand zijn die alleen gericht is op plezier en sociale situaties en weigert om zich op werken te concentreren.
-----------------------
Vesta in aspect Mars: De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) tonen toegenomen vermogen om zijn energie, vooral te focussen, op het werk. De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) kunnen duiden op een neiging tot overwerken om seksuele problemen te compenseren of problemen te hebben met onderdrukte woede. Andere negatieve resultaten omvatten een toename van boos gedrag of andere vormen van agressie om impotentie te compenseren.
-------------------
Vesta in aspect met Jupiter: Jupiter is de planeet van optimisme, en het breidt uit wat het aanraakt. De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) tussen Jupiter en Vesta zijn goed om zich te concentreren op het grote geheel of op grote projecten, intellectuele, filosofische of religieuze aangelegenheden. De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) kunnen zich manifesteren als de godsdienstige of levensbeschouwelijke fanatist (te veel focus op het eigen standpunt) of, omgekeerd, een totaal gebrek aan focus op aangelegenheden die de algemene beginselen respecteren. Te grote nadruk op seksuele zaken heeft ook meer kans met de stress aspecten.
---------------

Vesta in aspect met Saturnus: Beide hebben te maken met het vermogen om te concentreren. De harmonieuze aspecten (sextiel en driehoek) kan de discipline, organisatie en toewijding geven dat je besteedt aan het werk. De stressvolle aspecten (oppossitie en vierkant) kunnen maken voor je een werkezel bent of iemand die moeite heeft om (Saturnus) zijn aandacht voor het werk te hebben. Onnodig te zeggen dat, stressvolle aspecten tussen Saturnus en Vesta de kans verhogen op seksuele obsessie's, met name onderdrukking en ontkenning.
-----------------
Vesta en Uranus in aspect: Uranus laat zien waar we niet kunnen staan gewoon te zijn, waar we de neiging hebben om dingen anders te willen doen, waar we misschien in staat zijn om ons te manifesteren als een genie. De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) Maken het makkelijker om ons te richten op onze vernieuwende capaciteiten. De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) kunnen leiden tot moeilijkheden bij het ons richten op de gewone, dag tot dag bezigheden (zoals de was doen of het buiten zetten van het vuilnis), alsmede het hebben van een afkeer op een "normale" sociale verplichting.
--------------------------

Vesta Neptunus in aspect: Neptunus regelt dromen en verbeelding. De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) hebben de neiging om de mogelijkheid om zich te focussen op de verbeelding. Dit kan een zeer goede positie zijn voor zowel kunstenaars als wetenschappers, omdat zij de visualisatie van het eindproduct gemakkelijker maken. De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) kunnen de concentratie op de gewone taken moeilijker maken. Vergelijk dit met de Uranus / Vesta aspecten. Zowel Uranus als Neptunus verafschuwen alles gewoon, maar waar Uranus rebelleert, neemt Neptunus gewoon je gedachten om weg te gaan naar dromenland.
--------------------------------
Vesta en Pluto in aspect: Ja, Pluto concentreert zich ook, maar op een andere manier. Pluto regelt obsessie, dat is een zeer emotionele zaak. De harmonieuze aspecten (sextiel en driehoek) maken het gemakkelijker om dingen te transformeren, te concentreren op het vinden van wat verborgen is in de normale weergave. Dit is een goede plaatsing voor artsen, bergings exploitanten, en detectives. De stressvolle aspecten (conjunctie, vierkant en oppositie) kunnen duiden op een probleem met de meer destructieve kant van Pluto. Ik haat het werkelijk negatieve voorbeelden te geven want er is altijd wel iemand zijn die zal zeggen: "Oh nee, ik ben niet hetzelfde als die verschrikkelijke persoon! Ik ben gedoemd om net als hen te zijn!" Nee je bent het niet. Het duurt meer dan een aspect om dat te doen, en ja, we hebben sommige keuze's in die materie. We kunnen ervoor kiezen om de positieve kant van elk aspect te manifesteren. Dat gezegd zijnde, de seriemoordenaars Ted Bundy en Richard Cottingham (die slechts een dag na elkaar geboren zijn) hadden zowel de Zon opposite het Pluto / Vesta midpunt (net zoals duizenden anderen die geboren zijn op die dag en die niet seriemoordenaars geworden zijn). Beiden hadden diverse andere aspecten van moordenaars in hun horoscopen, maar deze aspecten neiging omzich te richten op vernietiging bleek niet te helpen. Natuurlijk, met de juiste behandeling konden zij in plaats daarvan de keuze gemaakt hebben om te gaan voor de helende beroepen. In feite was Bundy geïnteresseerd in de psychologie op de universiteit.
-----------------------
Vesta in aspect met de Ascendant: De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) maken het makkelijker om zich te focussen in het algemeen (met name de conjunctie). Het oppositie aspect zou erop kunnen wijzen dat iemand zich richt op iemand anders (vooral een partner). Het kan ook aangeven dat men zich beter concentreert als er iemand anders rondom is. Het Vierkantaspect kan ook aantonen dat er moeilijkheden zijn met partners over wie wat doet op het werk. Partners kunnen zich ook bemoeien met het werk en de concentratie, maar met het Vierkant, kan men zich moeilijk concentreren, zelfs zonder partner, omdat de dingen waar je je op wilt richten (weergegeven door het teken waar je Vesta staat) botsen met het type persoon dat je bent ( aangegeven door het teken op de Ascendant).
-------------------------------
Vesta in aspect de Mid-Hemel: De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) maken het makkelijker om zich te concentreren op de loopbaan en carrière aanverwante zaken. Maar onthoud dat elk aspect aan de Mid-Hemel ook een aspect is aan de Nadir, Het begin van het 4de huis. Dit betekent dat Vesta in aspect aan de Mid-Hemel zich even goed kan richten op huishoudelijke zaken. Om deze reden kan de oppositie niet worden beschouwd als zijnde stressvol. In feite is het enige stressvolle aspect hier het Vierkant. Het Vierkant geeft aan dat iemand (opnieuw) een workaholic is of, omgekeerd, iemand die moeite heeft om zich te concentreren op het werk, of probeert te werk vermijden ten koste van alles.

donderdag 8 oktober 2009

JUNO Astrologie

JUNO

http://www.bobmarksastrologer.com/
vertaalt door janny
-------------------------------
Juno in de horoscoop geeft een goede indicatie van de aard van het huwelijk en de partner die we nodig hebben en zullen krijgen. Niet de partner die we denken dat we willen (die worden geregeerd door Venus en Mars), maar degene die wij nodig hebben en waar we eigenlijk mee optrekken. Laten we de dingen recht zetten hier voordat we ingaan op de details over Juno in uw horoscoop.
------------------------------
Venus en Mars laten zien wat wij beschouwen als onze ideale man of vrouw. Het 5de huis beschrijft het soort mensen waar we de neiging mee hebben om romantisch mee te doen. Het 7de huis vertelt ons over het soort persoon dat onze eerste huwelijks partner zal worden (en het 9de huis beschrijft onze 2de huwelijks partner, indien van toepassing). Juno werkt op een meer fundamenteel niveau.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Juno in de tekens:
---------------------
Juno in Ram: De partner zal veelal vurig, agressief, assertief en actief zijn. Gras groeit niet onder hun voeten.
-----
Juno in Stier: Solide, stabiel, en natuurlijk koppig omschrijft deze partner.
-----
Juno in Tweelingen: U moet nooit trouwen met een stil type. Praten, praten, praten en nog veel meer in een partner is wat je nodig hebt. Het helpt ook als ze zijn veelzijdig en slim.
-----
Juno in Kreeft: Je hebt een gevoelige, verzorgende partner. Toch voorzichtig zijn. Als Juno te veel stressvolle aspecten aan het maken is, moet je dat koesteren, en ze zullen jammeren en klagen.
-----
Juno in Leeuw: Nee, je partner hoeft niet in de showbusiness te zijn, maar ze zullen vaak opzichtige kwaliteiten hebben, creatief zijn, of worden heel speels. Aan de andere kant kunnen ze arrogant worden, bazig kinderlijk, of onvolwassen, vooral als Juno enkele aspecten maakt die dat benadrukken. In ieder geval, het geeft een idee van het aantrekken van een verlegen, teruggetrokken type.
-----
Juno in Maagd: Je hebt een partner die efficiënt is, hard werkt, en zorgt voor uw gezondheid. Oke, dus ze kan een beetje kritisch zijn soms (of ten alle tijden), vooral als uw Juno stress aspecten heeft (het vierkant, oppositie, en sommige conjunctie's).
-----
Juno in Weegschaal: Je hebt een partner die charmant is, sociaal, en heeft een goed artistiek gevoel.
-----
Juno in Schorpioen: De noodzaak hier is een partner die intens is, sterk, en een beetje geheimzinnig. Ze moeten zeker goed in bed zijn.
-----
Juno in Boogschutter: De partner zal de neiging hebben om uit een heel andere achtergrond te komen en kan zelfs een buitenlander zijn. Zelfs indien de partner niet een Boogschutter is, kunnen zij Boogschutter eigenschappen hebben. Zij kunnen worden betrokken in het hoger onderwijs of nemen vaak lange reizen, en ze kunnen veel praten en luisteren maar weinig (of helemaal niet).
-----
Juno in Steenbok: Uw behoefte is een praktische partner, die een goede organisator is en die u kan helpen in het bedrijfsleven. Verwacht niet dat ze te veel emotie tonen.
-----
Juno in Waterman: Je hebt een partner die - goed - anders is. Zij kunnen een genie zijn, excentriek, of gewoon gek (of misschien al het bovenstaande). Het kan het partnerschap zijn dat anders is. Waterman is een teken dat fanatiek is over de onafhankelijkheid en met genoeg ruimte. Een lat-relatie/huwelijk waar de twee mensen een groot deel van de tijd uit elkaar zijn is een goede situatie voor de Juno in Waterman individu.
-----
Juno in Vissen: Hier kan men tevreden zijn met een denkbeeldige partner! Als ze toevallig getrouwd zijn (of leven met) een echte persoon, dan kunnen ze verbeelding gebruiken om de tekortkomingen van de partner op te heffen en deugden toe te voegen naar smaak. Wees voorzichtig om niet iemand te trouwen omdat je medelijden met hen hebt of omdat je hen wil "redden" .
------------------------------------------------------------
Juno in de Huizen:
---------------------
Juno in het 1e Huis: Het 1ste huis ben jij, en hoe je de wereld aanpakt. Juno hier geplaatst kan maken dat een partner het middelpunt van je leven is. Juno in het eerste huis kan ook u een sfeer van onschuld geven, zoiets als een pasgeboren kind. Dit is vooral waar Juno binnen 10 graden is van de Ascendant en in hetzelfde teken.
-----------
Juno in de 2e Huis: Dit is het huis van geld, bezittingen, en je gevoel van eigenwaarde. Het huwelijk zal waarschijnlijk het instellen zijn van een toename van het gevoel van eigenwaarde. Ze kunnen ook proberen om te trouwen om hun gevoel van eigenwaarde te verbeteren, maar natuurlijk werkt dat zelden. In dit geval, nemen ze meestal niet de beste partner. Zij zullen de neiging hebben om zelfs een verblijf in een slecht huwelijk te doorstaan, omdat echtscheiding voor hen verwoestend kan worden. Zij kunnen ook trouwen voor geld of hun huwelijkspartner als hun bezit beschouwen. Aan de andere kant kunnen ze letterlijk getrouwd zijn met hun bezittingen, en besteden de meeste tijd aan het vergaren van meer en meer.
-----------
Juno in de 3e Huis: Communicatie is bijzonder belangrijk hier, en het huwelijk of partnerschap zal de neiging om de communicatie-mogelijkheden van iedereen met deze positie verbeteren, vooral als er een harmonieuze aspecten naar Juno zijn (sextiel en driehoek). Stressvolle aspecten aan de andere kant (vierkant en oppositie) zouden erop kunnen wijzen dat het huwelijk aan communicatie vermogen kan verminderen.
----------------------
Juno in de 4e Huis: Deze persoon kan getrouwd zijn met hun thuis. Juno in het 4de huis kan ook duiden op de behoefte aan een partner die gevestigd is aan de huiselijke omgeving. Een andere mogelijkheid is dat u meer een huiselijk type wordt na het huwelijk.
--------------
Juno in het 5e huis: Het huwelijk krijgt de neiging om creativiteit te verbeteren met deze plaatsing. De partner zou ook een creatieve persoon kunnen zijn, of goed met kinderen, en sport, spelletjes en hobby's. Als bedroefd zijn, kijk dan uit. Zij kunnen fungeren als een kind en willen de hele tijd spelen in plaats van werken.
------------------
Juno in het 6e Huis: Deze persoon kan getrouwd zijn met het werk. Ze hebben meer kans om een mede-werker te trouwen! Vaker echter, blijkt dat Juno in het 6e huis een behoefte heeft aan een partner die mee kan werken. Als er stress aspecten zijn (het vierkant of oppositie, of de conjunctie) dan zal het partnerschap en het werken niet goed samen gaan. In dat geval, zal je proberen om de partner te veranderen in een knecht, of ze zullen proberen om hetzelfde te doen met jou. Streef naar sommige gelijkheid hier als u het partnerschap niet wil verbreken .
--------------
Juno in het 7e Huis: Dit verhoogt alleen maar de noodzaak voor een huwelijk of een partnerschap. Die dingen zullen de hoeksteen van uw leven zijn.
-----------------
Juno in het 8e Huis: U hebt een Sex Machine nodig voor partner. Sinds de 8ste huisregels de bezittingen van de partner zijn, nou, kunnen ze jou ook beschouwen als een bezit (vooral als er stress aspecten zijn). Huwelijk en partnerschap kan u ook helpen bij de wederopbouw of het transformeren vanjezelf (of je wilt of niet).
---------------
Juno in het 9e Huis: Je hebt een partner met wie u kunt reizen (lange reizen, geen korte transporten) en 'filosoferen'. De partner zal de neiging hebben om iemand te zijn die geboren is op een grote afstand van je (zelfs een buitenlander) of van een totaal andere achtergrond.
----------------
Juno in het 10e Huis: Deze plaatsing van Juno kan aangeven; een huwelijk met de carrière. Meer waarschijnlijk, zal het aantonen dat het de partner is die u zal helpen in je carrière en je sociale status. Als er stressvolle aspecten zijn naar Juno, kan de partner "helpen" of u dat wilt of niet. Of je vind je partner niet leuk, maar je voelt aan dat je niet een echtscheiding kan krijgen, omdat je carrière of sociale status eronder zal lijden.
--------------
Juno in de 11e Huis: Huwelijk met sociale activiteiten is een mogelijkheid hier. Je zou kunnen trouwen met een vriend, of vrienden worden met de partner na het huwelijk. De partner kan de ene betrokken zijn bij organisaties of sociale oorzaken, of je kunt zelf meedoen met die dingen na het huwelijk.
------------
Juno in de 12e Huis: Kijk uit voor deze stand. Er is een verhoogde kans dat de eerste huwelijkspartner (of bedrijf) u inpakt, of zelfs een vijand is. Meer waarschijnlijk komt het van u omdat u zich aangetrokken voelt tot de verkeerde persoon. Dit zal vooral het geval zijn als er stressvolle aspecten zijn naar Juno of de heerser van het 7e huis. Het kan ook zo uitwerken dat de partner echt een aardig persoon is, maar is beperkt op een bepaalde manier en dan moet je constant hulp geven.
---------
Juno aspecten:
------------
Juno in aspect met een planeet kan betekenen dat u de neiging hebt om een partner aan te trekken die de eigenschappen van de planeet heeft. Bijvoorbeeld, Juno in aspect met Mars kun je een Ram type aantrekken.
-----------------------------
Juno aspect met de Zon: Er zal een tendens zijn om opzichtige, dramatische, trekkende op Leeuw soorten partners aan te trekken. Omgekeerd kan deze persoon zelf meer opzichtig en dramatisch worden na het huwelijk. Bij harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) kan op een vergelijkbare manier naar Venus worden gekeken. Zij verhogen de charme en de sociale vaardigheden tot op zekere hoogte. Maar Juno gaat verder. Het kan een air geven van onschuld. Wij willen mensen met Venus in samenhang met de Zon, omdat ze charmant zijn. Degenen met Juno in harmonieus aspect met de Zon zijn leuk omdat ze "schattig" zijn. De stressvolle aspecten, echter, zijn indicatoren van ego conflicten met partners. Vaak zijn er grote problemen met het verkrijgen en vasthouden van een partner. In veel gevallen is er geen wens om een partner te hebben. Demetra George in haar uitstekende boek Asteroid Goddesses vroeg de beroemde Gloria Steinhem eens "Waarom zou je ooit trouwen?" Steinhem (die de Zon in Ram heeft vierkant Juno in Steenbok) antwoordde: "Ik voel me niet goed in gevangenschap."
-----------------
Juno aspecten met de Maan: De attractie zal zijn om emotionele en verzorgende partners te vinden, alsook de huiselijke typen. In ieder geval zullen ze de neiging hebben om te voeden met de harmonieuze aspecten conjunctie, sextiel en driehoek. De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) kan duiden op een botsing tussen je emotionele- en je partnerschap behoeften. Je kunt een hebben partner die over-emotioneel is of te veel jankt. Omgekeerd kan de partner die eigenschappen in je naar boven brengen.
----------------------
Juno aspecten Mercurius: Nou, uw partner zal niet stil zijn. Vergeet het stille type. Iedereen die trouwt moet met u communiceren, communiceren, en communiceren. De harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek) geven een goede communicatie tussen jullie twee. Het zou ook kunnen aantonen dat uw vermogen om te communiceren verbetert met een partnerschap. De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) kunnen duiden op problemen in de communicatie met partners. Een van jullie kan proberen om de ander te verstikken omdat jullie tegelijkertijd zoveel willen praten.
---------------------
Juno aspecten Venus: De attractie zal zijn om een charmante partner te zoeken met een goed artistiek vermogen en smaak. Tenminste, dit zal de neiging hebben om waar te zijn voor de harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek). De stressvolle aspecten (vierkant en oppositie) kan een lui, vadsig en indolente partner aantrekken. Partnerschap kan ook deze eigenschappen in je naar boven brengen. Met stressvolle aspecten zal er de neiging zijn van een botsing tussen uw partnerschapsbehoeften (Juno) en uw vermogen om liefde te uiten en genegenheid (Venus). Als gevolg daarvan, vind je het moeilijk om je liefde te betuigen aan uw partner (of vice-versa) en trachten om dit elders te doen.
----------------------
Juno aspecten Mars: Huwelijk en partnerschap zal je bewegen tot actie. In feite kan je een partner tegenkomen die actief is op alle gebied. De partners die je aantrekken, moeten de neiging hebben om actief, assertief en zelfs agressief te zijn. Omgekeerd, een partner kan deze eigenschappen in je naar voren brengen. De stressvolle aspecten (conjunctie, vierkant en oppositie) zijn indicatoren van de argumenten met partners. Een van jullie kan proberen de andere te domineren.
-------------------
Juno Jupiter aspecten: De partner zal vaak een expansieve optimist zijn, en "joviaal" zijn (joviaal komt van Jupiter,). Huwelijk en partnerschappen hebben dan ook een expansief effect op je. Ja, dat kan er voor zorgen dat u meer optimistischer wordt. Kijk uit dat het je niet dik maakt ook. Tenminste dit zal het geval zijn voor de harmonieuze aspecten (conjunctie, sextiel en driehoek). De stressvolle aspecten (vierkant, en oppositie) Kunnen een te optimistische partner aantrekken die altijd verwachten dat hun "gelukkige doorbraak" rechts om de hoek is. Er kan ook een botsing zijn over godsdienstige of levensbeschouwelijke verschillen. De over-expansiviteit zou ook kunnen gelden voor extra-huwelijkse zaken. Als u een aspect benadrukt hebt tussen Juno en Jupiter, zou u of uw partner kunnen denken dat het "te hebben, houden en liefde" deel van het huwelijksgelofte, betekent dat het iedereen is met wie je fantaseert op dit moment.
------------------------
Juno aspecten Saturnus: De partners zullen vaak ouder (in de geest indien niet in de werkelijke jaren) zijn. Met de harmonieuze aspecten (sextiel en driehoek) worden partners waarschijnlijk solide, praktisch en betrouwbaar, maar, tenzij er andere indicatoren zijn, verwacht niet dat zij het leven een feest vinden. Omgekeerd kan zo'n partnerschap de solide, praktische en betrouwbare kant van jou naar boven brengen. Bij stressvolle aspecten (conjunctie, vierkant en oppositie) kan het huwelijk worden uitgesteld of zelfs ontkend. Als je deze stand hebt, probeer dan niet te trouwen voordat u uw eerste Saturnus terugkomst (die optreedt rond de leeftijd van negenentwintig jaar) hebt gehad. Stressvolle aspecten tussen Juno en Saturnus kunnen een soortgelijke werking hebben zoals Saturnus geplaatst in het 7e huis. Een vroeg huwelijk (vóór de Saturnus terugkeer) zal langzaam vervallen totdat er geen genegenheid meer is en het huwelijk in stort. Juno / Saturnus stress aspecten kunnen ook aangeven dat iemand een slecht huwelijk voor "praktische" redenen aangaat, zoals veiligheid. Zij zullen ook geneigd zijn om te blijven in een slecht huwelijk om hun sociaal imago, of omdat "een half brood beter is dan geen brood". Net alsof er iets is "praktisch" is over het hebben van een slecht huwelijk! Deze mensen moeten leren om hun verliezen te beperken en een nieuwe start te maken.
----------------------
Juno aspecten Uranus: Als u deze combinatie in uw horoscoop (met name de stressvolle aspecten, de conjunctie, vierkant of oppositie) dan heb ik een vraag voor je. Laten we zeggen dat je in een kamer loopt waar er twintig mensen zijn, en negentien van hen zijn gezond en normaal, maar de twintigste persoon, hetzij ontsnapt uit een gekkenhuis of net terug van een UFO, wie denk je dan wie degene is die je zou kunnen trouwen ? (Hint: het zijn niet de eerste negentien). Uranus is altijd anders te zijn. Wanneer Juno aspecten van Uranus maakt, de partner of het partnerschap is om anders te zijn. Met de harmonieuze aspecten (sextiel en driehoek), krijg je niet zo veel problemen. De partner zal de neiging hebben om onafhankelijk te zijn, of zeer licht, of een beetje vreemd. Het partnerschap zelf zal waarschijnlijk meer "open" zijn, met elke partner die hun eigen ding doen en hun eigen weg gaan. Uranus is fanatiek over het hebben van voldoende eigen ruimte. De stressvolle aspecten kunnen leiden tot meerdere huwelijken. Elizabeth Taylor heeft Juno in Kreeft vierkant Uranus in Ram (Uranus is ook in een nauwe samenwerking met Venus). Jaren geleden gaf Julian Armistead een lezing over haar horoscoop. Hij had een aantal van de krantenknipsels die haar geciteerd hadden op het moment van haar huwelijk. Haar eerste huwelijk met Nick Hilton: 'Ik heb nooit geweten dat het mogelijk was om zo verliefd te zijn. Dit zal eeuwig duren. " Haar tweede huwelijk een paar jaar later met Michael Wilding: "Deze keer is het "the real thing". Dit zal eeuwig duren." Haar vijfde huwelijk met - en wie kan bijhouden? "Deze keer meen ik het. "Dit is het echte ding" Juno in Kreeft wil altijd dat het laatste "Voorgoed" is en Uranus doet altijd denken dat het "het echte ding is". Als u een Juno / Uranus aspect benadrukt hebt, zou ik noet overhaast in het huwelijk treden. En vergeet het over het hebben van een partnerschap dat conventioneel is. Het zou vervelen tot tranen toe - en een echtscheiding zou volgen. Zorg ervoor dat u en uw partner (elk) genoeg 'ruimte' heeft. Het helpt als één van u veel reist (Uranus aspecten zijn perfect zijn voor lat-relatie/huwelijken). Afwezigheid van deze combinatie maakt echter dat het hart teder groeit.
------------------------------
Juno aspecten Neptunus: Als u een stressvol aspect hebt (conjunctie, vierkant of oppositie) tussen Juno en Neptunus, alsjeblieft, alsjeblieft trouw niet met iemand omdat je medelijden met hen hebt of omdat je ze wilt "redden". Onthoud dit magische getal. Als je dat doet, zal je nooit meer het probleem hebben van het stappen in een huwelijk om de verkeerde redenen. Gelieve te onthouden. Het is 101. Draai dit en dan hebben ze een weg gevonden zodat ze kunnen worden geholpen door een professional. Dan ga zelf in therapie om van uw masochisme te genezen. Aan de positieve kant met name met de harmonieuze aspecten (sextiel en driehoek) de partner zal vaak gevoelig zijn, empathisch, en vindingrijk. Huwelijk en partnerschap kunnen ook dezelfde eigenschappen in je omhoog halen. In alle gevallen zal er een neiging zijn tot meer dan het idealiseren van de partner, en te zien wat we willen zien over hen.
-----------------------------
Juno aspecten Pluto: Partners zullen vaak intens en geheimzinnig zijn. Sex kan vulkanisch worden. Pluto is de planeet van extremen, dood en transformatie. Ofwel uw vermogen of dat van uw partner zal worden beïnvloed door het huwelijk. Een van jullie wordt waarschijnlijk omgezet op een of andere manier. De harmonieuze aspecten (sextiel en driehoek) kunnen een sterkte brengen je nooit had gedacht dat je het in je had. De stressvolle aspecten (conjunctie, vierkant en oppositie) zal ook sterkte brengen, in de vorm van een dictatoriale houding en machtsstrijd. Een van jullie zal proberen de andere te domineren.
.. De gevoelens ten aanzien van de partner kunnen gemakkelijk gaan van "I love you" tot "Ik haat je" tot "Ik ben geobsedeerd door je." Zelfs als er een echtscheiding komt, zal dit de partner zijn die u nooit vergeet(voor beter of slechter).
----------------------------------------------------
Juno aspecten met de Ascendant: Juno in samenhang met de Ascendant maakt ons aantrekkelijker, zoals Venus. Maar terwijl Venus gebruik maakt van charme, trekt Juno ons door een sfeer van onschuld, zoals die van een jonge baby. Dit kenmerk is ook aanwezig met de andere harmonieuze aspecten (sextiel en driehoek), Maar niet zo sterk. De oppositie is geen stressvolle aspect hier.
-----------------------------
Vergeet niet dat een oppositie tegen de Ascendant ook een conjunctie is van de Descendant. De combinatie van de Ascendant maakt dat een persoon meer georiënteerd is op het huwelijk, vooral als Juno in het 1e huis is. Als Juno in het 12de huis is dus de andere kant van de Ascendant, dan is er nog steeds een verhoogde wens om te trouwen, maar er zullen verhoogde beperkingen zijn (zie Juno in de 12e huis). Met het vierkants aspect van Juno naar de Ascendant, is er doorgaans extra stress in het huwelijk, dat een voortdurende aanpassing en bijstelling vereist. In ieder geval zal het niet saai worden.
--------------------------------
Juno Aspecteert de Mid-Hemel: Aspecten aan de Mid-hemel hebben een invloed op iemands carrière en 'imago. " Juno-regeerings carrière omvatten een huwelijk met een raadslid en mensen die werken in organisaties die proberen vrouwen mishandeling te voorkomen en kindermishandeling. Net als Venus, is Juno een attractie voor alle beroepen die schoonheid en versiering betrekken. Dit omvat ook alles wat met de kunst heeft te maken. Als het gaat om een carrière, maakt het niet uit als een aspect aan de Mid-Hemel harmonieus is of stressvol. In feite kunnen de stressvolle aspecten vaak groter succes brengen, omdat zij meer het vermogen hebben om te genereren. Degenen met harmonieuze aspecten kunnen gemakkelijk nemen en duwen niet hard genoeg.
----------------------
Hoe alle tesamen zetten:Ok, dus nu heb je een idee van de partner die u nodig hebt. Maar wat als de huispositie, tekenplaatsing, en aspecten tegenstrijdig lijken? Laten we door enkele voorbeelden lopen. Stel, je hebt Juno in Weegschaal (behoefte aan een charmant, artistieke partner), maar het is in het 5de huis (kinderen, creativiteit, plezier en spelletjes). Je zou de neiging hebben om een charmante partner te hebben waar je plezier mee zou hebben.
Kinderen zouden ook hier aan belang toenemen. Maar wat als dat Juno in Weegschaal was in het
10e huis? Je zou nog steeds een charmante partner hebben, alleen nu is het niet leuk wat u zoekt. Deze charmante partner zou er zijn om u te helpen in uw carrière.
Hoe zit Juno in Schorpioen in het
5de huis? Er zou nog steeds een behoefte zijn voor fun en games, maar nu is de partner intenser en vulkanisch. Natuurlijk, seks heeft hier toegenomen belang.
Speel met wat meer voorbeelden. Mix en match. Zie wat je kunt verzinnen. Mengen, praktijk en spelen is een van de beste manieren om iets te leren, astrologie inbegrepen.