maandag 29 oktober 2012

VOLLE MAAN ASTROLOGIE IN DE HUIZEN


cafe astrology.com
vertaald door astrolinejanny

De Volle Maan

Kijk naar de positie van de doorvoer van de Volle Maan in een huis in een bepaalde maand voor de gebieden van je leven dat abrupt zal worden verlicht.
Terwijl de Nieuwe Maan introspectief is, is de Volle Maan publiek. Het barst weer redelijk van energie. De emotionele verklaringen die nu verschijnen zijn nieuw en ongeraffineerd, simpelweg omdat ze worden uitgedrukt als een uitbarsting van energie die nog niet is gerationaliseerd. Ja, soms kunnen ze "gek" en soms "infantiel"zijn, maar de sterke stijging van de emotionele energie kan ons aansporen tot gezonde actie. We moeten iets te halen uit onze systemen. We zijn in behoefte van de validering in de gebieden gestimuleerd door de Volle Maan.
Hoewel de emotionele energie van de Volle Maan nieuw lijkt omdat het zo rauw is, is het slechts de uitdrukking van dat wat nieuw is. De waarheid is, het verlangen naar verandering heeft in ons gezeten voor een tijdje, maar we hebben nog niet de energie of de impuls om iets te doen. Dat is de schoonheid van de Volle Maan! Toch moeten we ons ervan bewust zijn dat er een neiging bestaat om onze eigen staat van rusteloosheid of frustraties op anderen te projecteren. We zijn vooral emotioneel nu, en de noodzaak is, te voorkomen de omstandigheden de schuld te geven en/of andere mensen, voor onze eigen frustraties.

De Volle Maan in transit door de huizen van de geboortehoroscoop

Volle Maan in het Eerste huis

'He, hoe zit het met mij? " is het gevoel van een volle maan in het eerste huis. Je bent op zoek naar een beetje aandacht nu, en u heeft het gevoel dat het leven onlangs ook op de "ander gericht" is . Probeer te voorkomen dat er infantiele uitbarstingen zijn. In plaats daarvan: werk aan uw eigen assertiviteit. Jij telt, en er zijn manieren om uw eigen behoeften te doen gelden zonder te trappen op de tenen van anderen. Het vinden van een evenwicht tussen autonomie en afhankelijkheid dat is wat deze Volle Maan nu voor je is. Uw emoties zijn nu op hol geslagen. Het is een goed moment om uw wensen voorop te stellen, maar doe dat met respect voor anderen, dat brengt u verder. Of u kan slagen als een leider word nu "getest".

Volle Maan in het Tweede Huis

Intimiteit, kan kwestie van macht en controle zijn, of de gezamenlijke financiën zijn een focus voor de laatste twee weken. Nu is het tijd om te erkennen wat je comfortabel maakt. Deze Volle Maan gaat over het balanceren van het geven en nemen van intimiteit - het geven en ontvangen van plezier. Delen kwesties komen in beeld, net als kwesties van macht - wat is van jou en wat is van mij. Uw comfort is materie, en nu is het tijd om zorg te dragen voor je eigen behoeften, zonder de behoeften van anderen te negeren.

Volle Maan in het Derde Huis

De laatste  weken heb je gevonden wat je onrustig maakte en de behoefte aan meer in het leven dan het alledaagse. Nu is het mondaine (leven van alledag) aan t inhalen. Boodschappen moeten worden uitgevoerd,  mensen praten je de oren van het hoofd af,  je moet wat papierwerk doen en oproepen beantwoorden. Een belangrijk document kan komen, of een plotselinge behoefte aan een belangrijke boodschap uit te voeren of om een korte trip te maken. U dient nu een evenwicht te vinden. Doe wat moet, zodanig dat de gebeurtenissen gedaan zijn zodat je jezelf vrij kunt maken voor de meer avontuurlijke  die voldoen aan jouw activiteiten.

Volle Maan in het Vierde huis

De laatste  weken hebt u gevonden dat u hard gewerkt hebt aan je carrière doelstellingen en andere openbare aangelegenheden. De eisen van je persoonlijke leven zijn nu het grootste belang. Een evenwicht vinden tussen energie besteed aan arbeid, en energie besteed aan de binnenlandse aangelegenheden is van essentieel belang nu. Evenwichtige aandacht voor uw publiek en prive-leven is, waarop je  je moet concentreren. Het is tijd om te prioriteiten te stellen. Anders loopt u het risico van over-uiting van jezelf. Een huis, familie, of eigendom kwestie kan uw volledige aandacht opeisen op dit moment.

Volle Maan in het Vijfde Huis

Je wilt plezier hebben, en de eisen van uw grotere doelen in het leven zou kunnen zijn:  uw plezier in speculatieactiviteiten. Het kan moeilijk zijn om tijd voor alles wat je wilt doen te vinden, maar zonder creatieve zelf-expressie (of het nu romantisch of speels), je voelt je gewoon niet compleet. Het is tijd om iets met zelf-expressie te doen, plezier te maken, en creatief te zijn. Je kan worden verplicht om een creatief project te voltooien op dit moment. Je voelde een enorme behoefte om je hart uit te storten bij een geliefde, of een romantische affaire bereikt een soort van openbaring. Er kan een wervelwind van activiteiten ontstaan rondom uw kind of kinderen.

Volle Maan in het Zesde huis

Je kijkt in de spiegel en zegt: 'That's it! Ik begin met dat oefening programma ". Duw Uw sigaret met walging uit en besluit te stoppen met roken. Je gooit je armen omhoog en zeg dat je niet kunt nemen hoe uw baas u behandeld. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een Volle Maan op doorreis in uw zesde huis. Als het andere persoonlijke planeten activeert, of als het een zonsverduistering raakt, hoe intenser of dramatischer uw bekend makingen zullen zijn. Natuurlijk hoeft u niet noodzakelijkerwijs te barsten met emotionele verklaringen, vooral als u gepland heeft op voorhand. Vermijd anderen de schuld geven voor je eigen toestand van ontevredenheid. U kunt deze sterke stijging van de emotionele energie om positieve veranderingen te brengen in uw routines. Doe er iets aan om je werk te verbeteren als dit vervelend is u - zelfs als het een kleine daad van vriendelijkheid tegen een mede-werker uit of breng iets te vrolijks op uw bureau of kantoor. Sta op de uitoefening van/of het voedings programma dat u  bent waarderen en heeft laten spelen in je achterhoofd. Dit kan ook een moment waarop een werk project  tot bloei of voltooiing komt.

Volle Maan in het Zevende Huis

De Nieuwe Maan was alles over je. Nu is het tijd om een evenwicht te vinden met een "andere". Het zevende huis is een belangrijke een-op-een-relatie ,- een huwelijks partner, een belangrijke andere, een zakelijke partner, of een tegenstander. Het is tijd om een balans tussen je eigen behoeften en die van een andere te staken. Het is tijd om compromissen te sluiten en te onderhandelen. Partnerschaps "proeven" zijn nu mogelijk, maar dat is ook een kans om werkelijk verbinding te maken met een speciaal iemand in je leven.

Volle Maan in het Achtste Huis

Deze Volle Maan gaat over geven en nemen. Het maakt dat u zich comfortabel en veilig moet voelen en in evenwicht moet worden gebracht, met aandacht voor de behoeften van andere mensen en hun comfort niveau. Het is een goed moment om een aantal van uw schulden, financieel of anderszins te regelen. U kunt in een positie zijn waarin je gedwongen wordt om een financiële regeling of een grote inbreng van contant geld te maken, of, u zult merken dat u leunde op iemand anders voor steun, financieel of anderszins.

Volle Maan in het Negende huis

Uw aandacht voor de logische wereld van de rede is een focus geworden in de laatste twee weken. Nu  voel je een crisis aan van gebrek. Uw persoonlijke overtuigingen kunnen nu worden getest. Uw impulsen en geloofs materie, En alle aandacht die je  gegeven hebt aan wereldse zaken heeft u plezier gegeven waar u benieuwd naar was. U wilt de sprong van het geloof nu nemen. Uw avontuurlijke kant schuift omhoog en uit, en vraagt veeleisende aandacht.

Volle Maan in de Tiende Huis

U bent plotseling in de belangstelling iedereen kondigd je nu aan. Het is tijd om je beste voet voor te zetten, maar vergeet dit niet te doen met genade en aandacht voor anderen, of je kan gewoon een situatie krijgen waar je later spijt van hebt. Misschien heb je al jezelf verstopt,  waarbij het eenvoudig wordt voor jezelf. Nu moet je een beetje aandacht besteden aan de carrière en zaken en komen tot een hoofdberoep. Je bent geroepen om uit te voeren, misschien met een opzegtermijn in de tijd, en het is best om uw hoofd koel te houden en doen wat je kunt om uw bevoegdheid te tonen. Een plotselinge job aanbieding, of enige vorm van bijstand met betrekking tot carrière, huis, of eigendomszaken, zou deel kunnen uitmaken van de werking. Dit kan ook de productie zijn van een evenement dat vereist dat u rekening houd met anderen en uw verantwoordelijke kant laat zien.

Volle Maan in het Elfde Huis

Je bent gericht op wat brengt je plezier brengt, hobby's, romantische activiteiten, enzovoort. Nu je je realiseert dat de rol die je speelt in het leven van anderen '(als een echtgenoot, ouder, of vriend) is dat een belangrijk element in uw totale geluk. Je bent op zoek naar de erkenning van vrienden en organiseert groepsactiviteiten. U kan worden gevraagd voor het uitvoeren van een humanitair gebaar. Er kan bijvoorbeeld een vriend een crisis ondergaan en vraagt u om hulp. U kunt plotseling merken dat je veel mensen rond je hebt, misschien na een periode van relatieve eenzaamheid of prive-tijd.

Volle Maan in het Twaalfde Huis

De omstandigheden zijn zodanig dat je een overweldigende behoefte hebt om alleen te zijn. Je bent druk bezig geweest met allerlei dagelijkse activiteiten, nauw betrokken bij uw werk en routines. Het is tijd om je leven in balans te brengen op andere tijdstippen, je hebt gewoon het gevoel niet heel te zijn. Problemen die aan het licht komen zijn afkomstig  van diep vanbinnen. Het is een uitstekende tijd om contact op te nemen met wat er brouwt onder de oppervlakte. Een geheim kan worden onthuld.
Een reactie posten