zaterdag 13 maart 2010

Karmische/Zielsverwante Connectie's Astrologie

cafe astrology.com
vertaald door janny

Karmische en zielsverwante connectie's in Astrologie

Wat is er te zoeken in Synastry:
Voel de Ritme: Ascendant connectie's
Onderschat nooit de kracht van de
Ascendant! Het is gemakkelijk om dit te bagatelliseren, of zelfs helemaal teniet te doen, de Ascendants rol in interpersoonlijke relaties komen, als we denken aan de Ascendant als het masker we dragen wanneer we aan anderen tegenkomen. Als de Ascendant slechts een masker is, zou het dan alleen van belang zijn aan het begin van een relatie? We denken het niet. In feite zijn wij van mening dat de Ascendant een doorlopende vitale rol heeft, in relaties van allerlei aard, met inbegrip van duurzame, en een-op-een relaties. Wij hebben geconstateerd dat wisselwerkingen tussen Ascendanten de bron kan zijn van fundamentele conflicten /of harmonisch kan zijn, op een lichaamelijk niveau.
Onthoud goed dat als de Ascendant, de Descendant aspecteert, dat het een zeer gevoelig punt in de relatie geboortehoroscoop is.

U maakt mij compleet: Grote Driehoeken in Synastry
In onze ervaring, een van de meest krachtige indicatoren van speciale relaties doen zich voor wanneer een eenvoudige driehoek in de geboortehoroscoop van een persoon, daadwerkelijk is omgezet in een Grote Driehoek door een planeet van een andere persoon, met name als het gaat om de persoonlijke planeten. Bijv., in een horoscoop van een persoon, staat Mars in het begin van de graden van Boogschutter en driehoek met de Maan in de eerste graad van Ram. Een planeet in de vroege graden van Leeuw zou een Grote Driehoek vormen in deze inheemse horoscoop, maar bestaat niet. Haar partner's Zon vult dit patroon, in het begin van de graden van Leeuw. Deze krachtige verbinding is vooral krachtig wanneer deze wordt beantwoord. Een bijzondere band bestaat tussen deze personen.

Hebben we elkaar al eerder ontmoet?: Knopen van de Maan
Veel astrologen beschouwen de Knopen van de Maan als een belangrijke as, en sommigen geloven dat de as betrekking heeft op het verleden met levens verbindingen. Of u het eens bent met de theorieën van reïncarnatie of niet, deze as is een gevoelig punt in een horoscoop en het gaat over belangrijke levenslessen. Wanneer sterke contacten bestaan met de knopen van de Maan in synastry, is er een diepe drang om samen te zijn.


U bent gemaakt voor mij: De Vertex
Een minder bekend punt in een geboortehoroscoop is de Vertex. Het werkt bijna als een secundaire afstammeling. Sterke interaspects waarbij de vertex betrokken is worden gevonden in de synastry van mensen die vinden dat ze gemaakt zijn voor elkaar. Er is een kwaliteits verbondenheid met de Vertex.

Teken Verandering

Als teken posities van planeten zijn verwisseld, is er een speciale compatibiliteit en fascinatie. Bijvoorbeeld, als een persoon een Zon in Ram heeft en Venus in Stier, en een ander persoon Zon in Stier hebben en Venus in Ram, en hoewel ze heel anders zullen handelen, zal dit paar een aantal interessante uitwisselingen hebben in hun relatie.

Ik voel iets voor jou: Zon / Maan Aspecten

Wanneer een partners Zon een aspect met de andere Maan maakt, is er een natuurlijke affiniteit. De Maan persoon ondersteunt de Zon in een rustige, maar zinvolle manier, en de Zon persoon geeft de gunst met een bevestiging van energie.

Jij rockt mijn wereld: Uranus, Neptunus en Pluto (en Chiron) aansluitingen
Wanneer de buitenste planeten (Uranus, Neptunus en Pluto) een sterk Aspect vormen in de synastry van twee personen, is er meestal een krachtig gevoel van opgeheven te worden en getransformeerd te zijn door contact met elkaar. Chiron prominent in synastry lijkt net zo krachtig.

Jij geeft mijn leven betekenis: Zon / Maan Midpunt Connectie's
Een persoons
Zon / Maan middelpunt is een punt van grote gevoeligheid. In een geboortehoroscoop, hebben planeten die met een hard aspect aan dit punt Aspecteren, de neiging om met een sterk gevoel het lot en de identiteit te onthullen. Natuurlijk, wanneer een planeet in de horoscoop van een andere persoon een hard aspect maakt op dit punt in de geboorte horoscoop, heeft die andere persoon de neiging om het lot en de identiteit te onthullen.


Asteroïden: Eros & Psyche
Sommige astrologen bestuderen de rol van de asteroïden in de astrologie. Sterke verbindingen tussen de asteroïden Eros en Psyche in synastry wijzen op een krachtige romantische en seksuele relatie.

De Composite kaart
Soulmates hebben altijd een krachtige
Composite kaart. Dat wil zeggen, hun samengestelde horoscoop is niet verspreid-het bevat tal van sterke aspecten en aansluitingen. De Zon en de Maan zijn over het algemeen sterk aanvaard (niet noodzakelijkerwijs met elkaar) en soortgelijke patronen bestaan met de andere persoonlijke planeten Venus, Mercurius en Mars.

Geen opmerkingen: