zondag 14 maart 2010

Zonne/Solaarhoroscopen AstrologieZonne/Solaarhoroscopen Astrologie


Een Zonnehoroscoop ofwel ook zo geheten Solaarhoroscoop, is een horoscoop die getrokken wordt voor de dag van uw verjaardag in het komende jaar. B.v. U bent geboren op 25 Feb. 1965 en u wilt weten wat er ongeveer gaat gebeuren op uw 40ste verjaardag dan wordt er een Zonnehoroscoop gemaakt van u op 25 Feb. 2005. Op http://www.astro.com/ kunt u dat gemakkelijk uit laten rekenen, en het gemakkelijkst is het om uw Geboortehorosocoop en uw Solaarhoroscoop te laten combineren, omdat u dan een overzichtelijke kijk hebt.

Een Zonnehoroscoop wordt "gelezen" zoals een gewone Geboortehoroscoop, en zo vind u uit wat er in uw persoonlijk jaar te gebeuren staat. Als tweede wordt uw Zonnehoroscoop in uw Geboortehoroscoop geplaatst, zodat men de combinatie's daarvan ook kan "lezen". Zo worden ook de Huizen van de Horoscopen in elkaar gezet.
B.v. u ziet op uw Geboortehoroscoop dat uw 1ste Huis overdekt wordt door het 6de Huis uit de Zonnehoroscoop; Het 1ste huis is het huis van uw Ascendant en het 6de huis is het huis van het ondergeschikte werk en de gezondheid. Nu zal dat dus een jaar worden waarop men niet veel te zeggen heeft gedurende dat jaar, de keuzevrijheid wordt beperkt, en het zal een slecht jaar worden voor iedere zelfstandige onderneming. Wijst de Zonnehoroscoop ook op gezondheidsproblemen dan kan u een zware ziekte tegenkomen, waar u weliswaar van geneest.
Solaar 8 in Radix 1 ( Solaarhuis 8 in Geboortehuis 1)
Onzekerheid en de angst dat een ander het zal merken, kunnen er de oorzaak van zijn dat men naar buiten toe een nogal gesloten indruk maakt. Wel zal men zich in de buitenwereld trachten te laten gelden, omdat er een duidelijke machtsbehoefte aanwezig is. Vragen omtrent leven en dood kunnen een aanzet zijn om bepaalde activiteiten te ondernemen.
Solaar 8 in Radix 2
Men kan dit jaar door een erfenis in het bezit komen van waardepapieren, geld of een kunstvoorwerp. Angsten en onzekerheden kunnen sterke onlustgevoelens veroorzaken. Schulden, belastingen of een hypotheek kunnen financieel zwaar drukken. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat men geld terug krijgt van de belastingen ( maar alleen met een hele goede aspectering). Men zal proberen occulte en mystieke zaken voor zichzelf te concretiseren of zelfs trachten om te zetten in klinkende munt.
Een reactie posten