woensdag 23 januari 2008

2de uitleg Destiney Cards


We blijven even bij - deze uitleg over de Destiney Cards - het andere voorbeeld. Daar was de Geboortekaart een Ruiten (Koeken) Aas, en de Regerende Planeten Kaart een Harten Vijf. Die fictieve persoon heb ik geboren laten worden op 08/10. Dus 8 Oktober. We hebben de vorige keer de karakter beschrijving gezien van deze persoon, en nu gaan we door met de verdere beschrijving van deze fictieve persoon. Wat hij/zij zoal tegen komt in haar fictieve leven.
Toen deze fictieve persoon 28 Jaar werd kreeg hij/zij te maken met volgende opgenoemde kaarten.
Schoppen 6 als Mercurius Kaart, Ruiten 10 als Venus Kaart, Klaver 5 als Mars Kaart, Schoppen 3 als Jupiter Kaart, Ruiten 3 als Saturnus Kaart, Harten 5 als Uranus Kaart, Klaveren Heer als Neptunus Kaart, Ruiten 4 als Jaar Kaart, Harten Heer als Pluto Kaart, deze kaart telt als iets wat je nog niet had in het vorige jaar, Harten Zeven als Resultaat Kaart, deze kaart telt als iets dat moet verandert worden tegen het einde van het jaar, Ruiten 9 als Zegening Kaart, Ruiten Boer als iets dat Vrijwillig moet afgeven worden dit jaar.
Al de kaarten hebben een periode per jaar waarop ze uitwerken, dit zijn telkens perioden van 52 dagen.
Mercurius periode van 8/10 tot 28/11,; Schoppen 6
Gedurende deze periode, kunt u rekenen op vast werk, een goede gezondheid, en een streven naar goede punten in het onderwijs. Maar ook, u kunt ook werkeloos blijven als u dat als was in het begin van deze periode. Op dezelfde tijd zal u ook aangemoedigd worden om verantwoordelijk te zijn in uw communicatie's met anderen en om compromissen te maken dat de vrede bewaart om uw doel te bereiken. Hou er rekening mee als u iets zegt, hoé u het zegt, of u zal door anderen op uw fouten worden gewezen.
Venus periode van 29/11 tot 20/01,; Ruiten 10
Mars periode van 21/01 tot 13/03,; Klaver 5
Jupiter Periode van 14/03 tot 04/05,; Schoppen 3
Dit is een tijd waarin diversiteit nog al dikwijls veel zegeningen brengt. Deze invloed is heel goed voor veel dingen, zoals gokken en korte termijn beleggingen, als u het risico aankunt. Met deze Schoppen 3 invloed, is ook succes mogelijk op twee terreinen zoals één in zaken dat verband houdt met artistieke of creatieve expressie's. Deze kaart wordt de Kaart van de Artiesten genoemd en is dus heel bruikbaar voor iedere soort van kunst, expressie's en ideeën. Bij Jupiter kan het grote financiële successen opleveren, als het te maken heeft met positief - creatief werk.
Saturnus periode van 05/05 tot 25/06,; Ruiten 3
Uranus periode van 26/06 tot 16/08,; Harten 5
Neptunus periode van 17/08 tot 07/10,; Klaveren Heer
Jaarkaart,; Ruiten 4, deze kaart werkt het hele jaar door.
Ongeacht uw actuele financiële situatie als u aan dit jaar begint, u hebt zeker een plezierig gevoel over geld en uw financiële situatie's in het grootste deel van dit jaar. Een krachtig gevoel over wat u wilt lijkt u te helpen met het krijgen ervan, zonder teveel moeite. Waarschijnlijk legt u hier de basis voor een lange tijd van voorspoed. Dat betekent dat u voldoende hebt om in uw behoeften te voorzien, en nog een beetje extra.. Dit kan een zeer welkome kaart zijn, speciaal als alles nogal verkeerd liep de laatste tijd.
Wat er echt gebeurd is dat u klaar begint te zien over uw waarden, dat is, deze dingen die het belangrijkste zijn in uw leven, en welke dingen dat niet zijn. U weet, tenminste voor dit jaar, waar en hoe geld past in uw leven naast alle andere dingen die u belangrijk vind.
Pluto Kaart,; Harten Heer, deze kaart geld als iets wat u nog niet had voor deze verjaardag.
Dit jaar werkt u op een hart- en emotioneel niveau op grote schaal. Misschien bent u in zaken waarin u contact hebt met een grote groep mensen, en hebt u meer succes nodig om uw ideeën te verkopen of u hebt meer samenwerking nodig. Maar evenzo, uw rol als vader is meer in het oog gevallen en u hebt beslist om daar meer energie in te stoppen. Dit is de "vaderkaart" en kan betekenen - indien u een man bent - echt vader wilt worden.
Voor vrouwen, deze kaart kan betekenen dat u een sterk verlangen hebt om een minnaar te ontmoeten dit jaar, zo iemand die alle kwaliteiten met zich mee draagt, zoals romantisch, zorgzaam en goed in bed. De Harten Heer wordt de kaart genoemd van "de man waar alle vrouwen over dromen" en de "perfecte minnaar". In deze omstandigheid, kan dit de Geboortekaart zijn van een man die u echt zal ontmoeten, en die bij u zal zijn op uw volgende verjaardag.
Resultaat Kaart,; Harten 7
Zegening Kaart,; Ruiten 9
Dingen opgeven, mensen of jobs waar u echt hoog van op gaf, zal veel zegeningen en beloningen brengen dit jaar. Op zeker niveau, is dit een jaar van laten gaan van het verleden en u voor bereiden naar veel nieuwe en betere dingen. Normaal zijn we bang om dingen te laten gaan in ons leven, bang dat het verlies ons zal beroven van iets belangrijks en essentieels in ons geluk. Maar hoe dan ook, dit jaar bent u beschermt, en alle verliezen zullen u een groter fortuin en geluk opleveren.
Vrijwillig afgeven,; Ruiten Boer
Dan zijn er daarbij nog verschillende kaarten over die 52 dagen periode's die bijkomende informatie geven, die moeten gecombineerd worden met bovenstaande kaarten.
vrij vertaalt uit het boek Cards of your Destiney van Robert L. Camp door Janny
Een reactie posten