zondag 26 augustus 2012

Maansknopen Gedeelde thema's astrologie

De Maansknopen: Gedeelde Thema's en Huis  Placementen

van Hank Friedman,  vertaald door janny

Gedeelde Thema's: Vergiften, verwarring, verslavingen, neurosen, gebrek aan duidelijkheid, eigenaardigheden, kameleon, overweldigen, egoïsme, gevangen door de zintuigen, deviantie, excentriciteit, outcast, vervreemding, isolatie, niet in staat objectief te zijn, sofisterij (misleidend denken), diefstal, criminaliteit , alcoholische dranken, drugs, huidziekten, kanker, gevangenschap, oorlog, epidemieën, bedriegen, vertrouwen spelletjes, vreemde talen, jaloezie, low-klasse gewoonten, slavernij, ongevallen, onrust, conflict, mysterieuze ziektes, plotselinge winst, bliksemsnelle stijgingen en dalingen , controle te verliezen.

RAHU: Noordnode
KETU: Zuidnode

De knooppunten in de Huizen:

Rahu in 1, Ketu in 7: Intense innerlijke stations uit te voeren of te bereiken. Offers in relaties met partners, of de handel met verlies van partners of met een partner met problemen.

Rahu in 2, Ketu in 8: Lessen in materialisme. Waarschijnlijk overwaarde of zorgen over geld, veiligheid en objecten. Ook verliezen van dichtbij zijn (eventueel tot de dood, ziekte of verslaving).

Rahu in 3, Ketu in 9: veel successen en succesvolle inspanningen, maar problemen met mentoren, vader, en met lange-termijn doelen. Het vervreemden de mensen rondom hen door hun streven naar succes.

Rahu in 4, Ketu in 10: Een overschaduwt ouder creëert een angst voor nabijheid en wordt gedomineerd. Belemmeringen in zijn carrière met problemen met het nastreven van doelstellingen en met de autoriteiten.

Rahu in 5, Ketu in 11: Intense preoccupatie met kinderen en / of problemen met het creatieve proces. Moeite met het vragen om hulp en ontvangst. Levens dromen moeilijk te bereiken.

Rahu in 6, Ketu in 12: Workaholisme ten koste van de gezondheid. Veel onvoorziene uitgaven en  mogelijke financiële belemmeringen.

Rahu in 7, Ketu in 1: Gedomineerd door of machtsstrijd met partner. Voelt ongezien, onzichtbaar, onbelangrijk in het algemeen. Vergeet eigen behoeften.

Rahu in 8, Ketu in 2: Seksuele disfuncties en aandrijving voor intensiteit in interacties. Geld en veiligheidskwesties domineren bewustzijn. Neiging om te "walgen" en / of over te geven. Zelf-martelaar.

Rahu in 9, Ketu in 3: Verlangen naar groenere weiden. Scheve en / of vaste overtuigingen. Gebrek aan initiatief en / of de moed projecten uit te voeren.

Rahu in 10, Ketu in 4: Vroeg het leven verliezen ( daarvoor zijn ook nog andere aanwijzigingen nodig). Hun behoeften waren ongezien door de ouders. Diep gevoel van afgescheidenheid. Streeft naar succes in carrière en prestaties, maar vaak zonder duurzame vrede.

Rahu in 11, Ketu in 5: Dorst voor nieuwe ervaringen en voor vervulling. Uitdagingen en verliezen rond kinderen, of het ontbreken van kinderen, of problemen rond de creatieve zelfexpressie.

Rahu in 12, Ketu in 6: Buitenlandse en / of spirituele betrokkenheid. Moeite met het vinden van werk of collega's. Vraagt te weinig in ruil voor de inspanningen.

www.soulhealing.com
Een reactie posten