dinsdag 8 januari 2008

Maan in de horoscoop Astrologie

De Maan in onze horoscoop betekent emotie, voor de vrouwen is de Maan ook een vruchtbaarheidsteken, denk maar aan de maandelijkse cyclus, ook eb en vloed vallen onder de Maan. In bepaalde gevallen werkt de Maan daar dus echt op in. In de horoscoop van u kunt u uitvinden wat de Maan daar staat te doen. B.v. de Maan in het Zevende huis:

In Huis VII: Omdat hier sprake is van het alter ego (de echtgenoot(e) of compagnon) brengt de maan hier steeds veranderlijkheid van genegenheid vooral bij de man, terwijl er bij de vrouw een ietwat romantischer tendens blijkt te zijn. De maan brengt hier ook populariteit, doch nooit van lange duur. Er heerst steeds afwisseling.

Prognostische waarden: In verband met de cycli brengt de maan in VII een probleem met dit alter ego. Soms kan dit een sexuele problematiek zijn, er is de moeilijkheid een vast standpunt in te nemen of het is de bittere pil van het zich moeten binden aan iets. Dit is afhankelijk van de aspectering en van het teken waarin dit huis valt.

Een reactie posten