dinsdag 8 januari 2008

Runen

RUNEN


1. Fehu - vee; Klank. f bezittingen, roerende goederen, geld, vermogen, welstand, rijkdom, voorspoed, opbouwen van zekerheid, het verkrijgen van middelen.
Als de rune Fehu valt kan daarop opgemaakt worden dat het tijd is voor een nieuw begin. Een begin dat te maken heeft met het opbouwen van zekerheid, het verkrijgen van middelen. Goede en vruchtbare ideeƫn zijn goed uit te voeren en ofwel te vertalen in geld verdienen, ofwel resulteren in immateriƫle gevoelens van rijkdom. Dit zal echter niet vanzelf gebeuren; er zal hard voor gewerkt moeten worden. Dit kan je doen door de geoorloofde wegen te bewandelen. Rustige, niet aflatende werkzaamheid stelt je in staat om je doelen met succes te bereiken. Pas op dat je je omgeving niet te kort doet en bekijk hoe niet alleen jezelf, maar ook anderen kunnen welvaren bij de uitvoering en verwezenlijking van je plannen.


Runen.


Er zijn 25 Runestenen waarmee u kunt orakelen, de uitleg van de stenen en de orakels ervan worden u op uw tempo uitgelegd.
De runen kunnen in leggingen gebruikt worden, dat wil zeggen, u haalt een bepaald aantal Runen uit een zakje en legt ze volgens in een vooraf bepaalde vorm neer, of u neemt de runenstenen in de hand en ze worden "gelezen" zoals u de runestenen geworpen heeft.


Een reactie posten