zaterdag 19 januari 2008

Destiney Cards


In de Destiney Cards van Robert Lee Camps wordt er gewerkt met de gewone speelkaarten, de 52 stuks. Eerst wordt er begonnen met uw Geboortekaart, en dan met uw Regerende Planeten kaart. Dan volgt er eerst een uitleg over uw geboortekaart, en dan een uitleg over uw Planeten kaart. B.v. U bent jarig op 08 - 10, dan heeft u Ruiten Aas (Koeken Aas), als Geboortekaart en Harten 5 als regerende Planeten kaart. Dan volgt er een uitleg van Robert Camp over uw Geboortekaart, die ik hier zal vertalen voor u.
Ruiten Aas (Koeken Aas).
De Ruiten Aas betekent het verlangen naar geld, of de geboorte, of een nieuwe weg om geld te verdienen. Iedere Aas betekent een nieuw begin, een verlangen dat start een nieuwe cyclus van creativiteit. Azen symboliseren de pure creative energie.
Ruiten vertegenwoordigen waarden en normen, die dingen waar we van houden en de dingen waar we niet van houden, wat we op prijs stellen of wat we aan de kant schuiven. Zo, de Ruiten Aas betekent dat we experimenteren let geboorte, nieuwe waarden of dat we plotseling iets leuks willen, dat we vroeger niet leuk vonden.
Omdat Ruiten altijd gelinkt worden aan geld en ons werk, kan de Ruiten Aas het begin betekenen van een nieuwe financiƫle onderneming of het verlangen om geld te verkrijgen voor een specifiek doel.
Harten 5
De Harten 5 spreekt van veranderingen en rusteloosheid in uw hart en kan zich in vele manieren uiten. Op het laagste niveau, voelt u waarschijnlijk een ontrevedenheid met uw huidige relatie of huis situatie en u verlangt naar een soort verandering daarin.
Dezelfde ontevredenheid kan zich uitstrekken tot uw levenssituatie. Veel mensen verhuizen naar een andere woonst of krijgen andere levensomstandigheden onder invloed van deze kaart. Harten betekenen huis en familie net zoveel als het doet in romantische relatie's. De Harten 5 - in gelijk welke periode - kan dit soort veranderingen betekenen.
Als deze kaart tevoorschijn komt, zijn er altijd veranderingen, ofwel een uitelkaar groeien, of een scheiding met iemand die u lief heeft, maar er is ook een gelijke kans dat u op reis gaat of naar een nieuw huis. De hoogste manifestatie van deze kaart is dat van uitgaan en nieuwe mensen ontmoeten, an anderen vertellen wat u doet en wie u bent. U kan belangrijke contacten leggen als deze kaart in de nabijheid is.
vrij vertaald uit Destiney Cards van Robert Lee Camp door Janny
Een reactie posten