woensdag 6 mei 2009

Zon/Maanverduisteringen in de Huizen Astrologie

van lunarliving.org. vertaald door janny
Zon in Huis/Maan in Huis
-
-
-
-
-
Zon/Maan Eclipse Activiteit mogelijkheden

-

Een / Zeven

-
U bent in een positie om te kiezen voor het resultaat, vooral in een relatie situatie - houd een partner; zoek een nieuwe partner; of verlaat een partner. Juridische zaken kunnen ook aan de orde zijn.

Dit is een prima tijd voor een oplossing in uw voordeel, zelfs als je niet uiteindelijk de rechtszaak wint. Vijanden laten u vallen op dit punt, als u ze het laat weten. Vrede is bij de hand met deze transit, indien u ze verkiest.

-
Twee / Acht

-
Een uitstekende periode voor zaken waarbij materiële goederen betrokken zijn. Het lijkt een transformatieve periode wat betreft seks, dood, en / of belastingen. Seks betekent niet noodzakelijk "de sex", maar zou kunnen leiden tot seksuele organen of een bewustzijn van een seksueel concept. Dood ook betekent niet noodzakelijk "letterlijk dood", maar zou kunnen leiden tot de dood van een achterhaald idee of situatie, zodat je opnieuw kan beginnen. Belastingen, aan de andere kant: betekenen belastingen en fiscale schulden. Geen pseudoniem voor deze materie.

-
Drie / Negen

-
Nieuw cultureel bewustzijn (of verschillen) zonder dat u daarbij uw buurt moet verlaten. Of, in het alternatieve, een lange afstands reis in een zeer korte tijds periode. Beide mogelijkheden zijn mogelijk met het derde en het negende huis. Religie, spirituele filosofieën, of het onderwijs zijn ook mogelijkheden. Met behulp van het onderwijs als een voorbeeld, is dit waarschijnlijk een tijd om het laten gaan van een aantal verplichtingen op het werk, zodat u kunt terugkeren naar school of, subsidiair, een tijd om te eindigen met het onderwijs is een terugkeer naar het werk van kracht.

-
Vier / Tien

-
Een ontwaken van het gezin voor de publieke opinie als gevolg van een loopbaan is een mogelijkheid. Een en ander zou kunnen leiden tot een nieuw gevoel van familiale macht of autoriteit binnen een familiesituatie die niet bestond in het verleden. De nadruk ligt op gezin en carrière prioriteiten. Het huis in de vorm van onroerend goed kan ook het probleem zijn dat uw aandacht vraagt.

-
Vijf / Elf

-
Er kan een emotionele noodzaak zijn om toe te treden tot een organisatie als een middel om te voldoen aan het gevoel van "erbij te horen." Dit is vaak een moment waarop we opkomen voor een leidinggevende functie binnen de organisaties waar we al toebehoren. Een andere mogelijke focus zijn kinderen of het plezier van uw creatieve kant. Het is niet ongewoon voor het individu om te ontdekken dat hij / zij snel ouders gaan worden rond de tijd van een maansverduistering in het 5de of 11de huis.

-
Zes / Twaalf

-
Er is een kans op een emotionele behoefte om naar binnen te kijken voor een periode om te luisteren naar de innerlijke berichten. Anderen kunnen zich ook tot u keren in een poging om gehoord te worden als zij het gevoel hebben dat uw vermogen er is om echt inzicht te krijgen in hun huidige situatie. Dit is een periode van verhoogd invoelingsvermogen. Verg niet teveel van uzelf in een poging om anderen te helpen met het oplossen van hun problemen, omdat zij uw probleem geworden is. Het is een tijd waarin we geduld nodig hebben om te luisteren naar ons lichaam, en naar de fysieke en emotionele behoeften. Vergeet niet te wandelen, krijg genoeg frisse lucht, eet, met je gezondheid in het achterhoofd en zorg voor voldoende rust.

-
Zeven / Een

-
De maansverduistering in het eerste huis kan een periode zijn waar je vrijwel je emoties op je mouw draagt. U kan het gevoel niet bevatten of uw emoties beperken. Iedereen en hun buurman zal waarschijnlijk precies weten hoe u zich voelt. U hebt niet het gevoel dat u veel controle hebt binnen de relatie. De gebeurtenissen kunnen zich zo snel bewegen dat de situatie met uw partner "gezegd en gedaan is" voordat u zelfs een kans krijgt om uitzoeken wat u echt wilt.

-
Acht /Twee

-
Ontdekking van een behoefte om iets van iemand anders. Een gevoel van eigenwaarde, en zekerheid kan aangewezen als een probleem met deze Eclipse. Waarden, gebaseerd op zelfwaarde en hoe dat betrekking heeft op anderen als het meest elementaire niveau kan een probleem worden. Uw code van ethiek - de regels die gelden voor uw gevoel van goed en fout - kan worden betwijfeld of gevalideerd worden door anderen.

-
Negen / Drie

-
Onderwijs en geloof zijn soms op gespannen voet met deze Eclipse. Men zou kunnen zeggen dat dit de Eclipse is van de wijsheid en kennis om te geven en te ontvangen. Grootouders en kleinkinderen krijgen de neiging om iets te leren van elkaar. Een broer of buurman kan ook een emotionele trek hebben. Dit kan een tijd zijn van het leren van het belang van de basis-en het hoger onderwijs, ongeacht of dat dan betekent eigenlijk naar school gaan of afstuderen van school of met leermoeilijkheden beginnen te studeren aan die school.

-
Tien / Vier

-
Er kan een verandering van woonplaats zijn als het gevolg van uw werk. Het kan duiden op een vorm van pensioen uit uw werk of een noodzaak / wens om meer tijd thuis door te brengen. Een gemeenschappelijk thema is de emotionele behoefte om uw huis te herinrichten of reconstructie van het "huis" of het ideale huis te creeëren. Kan ook leiden tot een nieuw bewustzijn van de afweging van je tijd tussen thuis en loopbaan in de meest productieve wijze zonder het één voor de ander te moeten opgeven. Kindertijd herinneringen zijn vaak de onderliggende emotionele basis voor verandering of conflict.

-
Elf / Vijf

-
Hoewel er de mogelijkheid is dat je misschien meer betrokken bent bij maatschappelijke organisaties met deze Eclipse, is het meer waarschijnlijk dat u het alleen doet, als er extra tijd voor u beschikbaar is. Veel waarschijnlijker is, dat u eerst kijkt voor de emotionele genoegens van de creatieve projecten of eerst overweegt of het wel de moeite is voor het nemen van een risico. Liefde kan open bloeien of een nieuwe baby ligt juist om de hoek. Als u kinderen hebt, kan het zijn dat ze in een midden stadium zitten en u meer nodig hebben, of dat u dat gevoel van verscheurd zijn krijgt, omdat zij zo snel opgroeien. Hoewel dit misschien een "gelukkige" periode is voor u, glijdt niet af naar de kansspelensector die uiteindelijk al uw plezier in het spel zal afnemen.

-
Twaalf / Zes

-
De Zon in de 12ste huis kan wijzen op een moment van zelf-bewustzijn over beperkingen. De gezondheid kan het onderwerp zijn waar we ons op richten, maar het uiteindelijke resultaat is doorgaans positief. Het kan aanvoelen als een bevrijding uit de ketens die u vast bonden. Een nieuwe uitgang of een nieuw perspectief is te zien aan de horizon. Het kan u in staat stellen in het vinden van een nieuwe manier, om anderen te helpen.
-

Een reactie posten