woensdag 13 mei 2009

Aardepunt Astrologie

HET AARDEPUNT

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ASTROLOGEN HEBBEN ZICH LANG SCHULDIG GEMAAKT AAN HET FEIT, OM DE POSITIE VAN DE AARDE TE NEGEREN IN EEN RADIXHOROSCOOP. WE VOELEN SINDS DAT WE GEBOREN ZIJN OP DEZE PLANEET, DAT HET ZOU MOETEN AANGEGEVEN ZIJN OP ELKE KAART. NET ZO ALS WE WERKEN MET DE ZON EN DE MAAN EN DE ANDERE PLANETEN.
-
DE POSITIE VAN HET AARDETEKEN VIND MEN ZO:

-
TEKEN + HUIS DAT EXACT 180° VAN DE ZON LIGT ( DUS IN OPPOSITIE ).

-
HET AARDETEKEN IS EEN O MET EEN + IN, DE CIRKEL VAN HET GELUKSPUNT IS NORMAAL EEN O MET EEN X IN

-
ZELFS ALS WE DE HOROSCOOP IN 2 DIMENTIE’S OP EEN BLAD PAPIER ZETTEN, MOETEN WE REALISEREN DAT HET AARDETEKEN ZIJN DAGELIJKSE ROTATIE, NET ALS DE JAARLIJKSE ROTATIE ROND DE ZON DOET.

-
ALS WE ZEGGEN DAT DE ZON IN KREEFT IS, WIL DAT ZEGGEN DAT WE OP AARDE DE ZON ZIEN VANUIT HET ZODIAKALE TEKEN STEENBOK. ALS JE DE POSITIE VAN DE AARDE ACCEPTEERT, GA DAN EEN STAP VERDER, EN BEKIJK HEM DAN ALS HEERSER VAN STIER. VENUS IS DE PLANEET VAN HET TEKEN STIER.TRADITIEGETROUW ALS HEERSER VAN STIER, IS VENUS LICHT, AARDELIJK, EN VRIENDELIJK EN HEEFT EEN GROTE RELATIE MET DE PRAKTISCHE_ AARDSE, STABIELE STIER. DIT VIND MEN TERUG ALS VERWANTSCHAP MET DE PLANEET WAAROP WE LEVEN. STIER EN HET AARDETEKEN ZITTEN OP DEZELFDE GOLFLENGTE.
ER ZIJN ENKELE STIEREN DIE HUN VOETEN NIET OP DE GROND HEBBEN, ZE ZIJN ZICH ALTIJD BEWUST VAN HET FYSIEKE LICHAAM, EN ZIJN ALTIJD BEZORGD OM HUN GEZONDHEID. ZE ZIJN FLEGMATHIEK, GEFIXEERD, EN NORMAAL PRESENTEREN ZE EEN ONBEWOGEN GEZICHT NAAR DE BUITENWERELD TOE. MAAR ALS ZE ONDERHEVIG ZIJN AAN STRESS, KUNNEN ZE TEKEER GAAN ALS EEN DOLLE STIER, EN VERNIELEN ALLES WAT OP HUN WEG KOMT. HETZELFDE ZOALS DE AARDE DOET ALS DE ATMOSFERISCHE CONDITIE’S SLECHT ZIJN. ( OVERSTROMINGEN, AARDBEVINGEN, ENZ. )
DE AARDE LAAT ONS ONZE MISSIE ZIEN IN HET LEVEN. WAAR, EN HOE WE DE WERELD ONTMOETEN OP ONZE EIGEN MANIER.
WAAR HET AARDETEKEN STAAT OP DE KAART, KUN JE, JE GROOTSTE PRODUKTIEVE VERMOGENS VINDEN, WANT ALS WE HEM ACCEPTEREN ALS DE HEERSER VAN STIER, HEERST HIJ OVER HET TWEEDE HUIS VAN HET GEBOORTETALENT EN ZELFWAARDERING.
B.V. FARAH FAWCETTE: BIJ HAAR STAAT HET AARDETEKEN IN HET TWEEDE HUIS IN LEEUW, CONJUNCT PLUTO. HET TOONT AAN: HAAR PLOTSELINGE, DRAMATISCHE BEKEND_ EN BEFAAMDHEID ( DOOR LEEUW ) MAAR OOK, OMDAT PLUTO CONJUNCT HET AARDETEKEN STAAT, WAREN ER FINANCIËLE PROBLEMEN ONDERWEG.
B.V. IN WALT DISNEY’S HOROSCOOP STAAT HET AARDETEKEN IN TWEELINGEN, IN HET NEGENDE HUIS.EN HET AARDETEKEN HEERST OVER HET NEGENDE HUIS, ALS DE HEERSER VAN STIER. DIT WAS ZIJN GELUK, WANT DAAROM KON HIJ ZIJN FANTASIEWERELD OMZETTEN IN HET ZAKENLEVEN. HET GEBRUIK VAN HET NEGENDE HUIS EN VOOR ZIJN HANDEN ( TWEELINGEN ) EN ZIJN DROMEN. (NEGENDE HUIS ).
ER ZIJN VERSCHILLENDE THEORIEËN OVER DE BELANGRIJKHEID VAN HET AARDETEKEN IN DE RADIXHOROSCOOP. SOMMIGE ASTROLOGEN MENEN DAT HET AARDETEKEN REGEERT OVER KREEFT ( MOEDERAARDE ). MAAR NA ONZE STUDIE, ZIJN ER VEEL PUNTEN DIE OVEREENKOMST VERTONEN MET HET TEKEN STIER.
MAAR ZOALS ELKE THEORIE, ALS ER NIET GEEXPERIMENTEERD WORDT VOOR EEN HEEL LANGE TIJD, KAN ER OOK GEEN DEFINITIEVE CONCLUSIE GESTELD WORDEN.
WIJ HEBBEN ER VELE JAREN OVER GEDAAN OM HET AARDETEKEN TE ONDERZOEKN, EN HEBBEN ONDERVONDEN, DAT HET AARDETEKEN IN STIER, HEEL GOED WERKT.
VEEL ONDERZOEK IS NOG WEL NODIG, OMDAT HIJ OOK IN ANDERE TEKENS KAN STAAN EN DAN HEERSER IS OVER DAT HUIS.
Een reactie posten